Isoleren en nieuwe dakbedekking

Platte daken isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekking Wilt u fors besparen op uw energierekening? Dan kunt u uw woning verduurzamen door het dak te laten isoleren.
LEES VERDER

Deze twee gezinswoningen in Utrecht hebben wij voorzien van een 12 centimeter dikke PIR isolatie met een RC – waarde van 6,5. Dit is tegenwoordig ook de norm voor nieuwbouwwoningen. Tevens hebben wij hier ook een nieuwe gemineraliseerde bitumen dakbedekking aangebracht. Omdat het dak in zijn geheel omhoog is gekomen door de dikke laag isolatie, hebben wij speciale goten langs de randen gerealiseerd. Beide woningen zijn voor de komende twintig jaar voorzien van een goed geïsoleerd dak!

Bent u benieuwd of wilt u meer weten over dakisolatie of het vervangen van uw dakbedekking, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ons ook bereiken op 06 – 411 993 08.

https://www.cdrtechniek.nl/contact/

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
CDRtechniek
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.