Isoleren en nieuwe dakbedekking

Platte daken isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekkingWilt u fors besparen op uw energierekening? Dan kunt u uw woning verduurzamen door het dak te laten isoleren.

Geplaatst door: CDRtechniek

Deze twee gezinswoningen in Utrecht hebben wij voorzien van een 12 centimeter dikke PIR isolatie met een RC – waarde van 6,5. Dit is tegenwoordig ook de norm voor nieuwbouwwoningen. Tevens hebben wij hier ook een nieuwe gemineraliseerde bitumen dakbedekking aangebracht. Omdat het dak in zijn geheel omhoog is gekomen door de dikke laag isolatie, hebben wij speciale goten langs de randen gerealiseerd. Beide woningen zijn voor de komende twintig jaar voorzien van een goed geïsoleerd dak!

Bent u benieuwd of wilt u meer weten over dakisolatie of het vervangen van uw dakbedekking, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ons ook bereiken op 06 – 411 993 08.

https://www.cdrtechniek.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
CDRtechniek

CDRtechniek

Marelaan 68, 3454 GD  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.