Gerelateerde suggesties:

Nieuwe kozijnen? Kies voor kunststof!

Veel VvE's kiezen bij het vervangen van de kozijnen van hun wooncomplex voor kunststof. Maar waarom eigenlijk? Alle kozijn voordelen op een rij.
LEES VERDER

Kunststof kozijnen: de grootste voordelen

Het meest bekende voordeel van kunststof kozijnen is natuurlijk het onderhoud, want dat is er nauwelijks. Het laten schilderen van de kozijnen van uw woningen is verleden tijd. Maar wist u dat er nog veel meer redenen zijn om voor kunststof te kiezen?

Zo is er de goede isolatie, waardoor u energie (en dus geld) bespaart en bovendien geluidsoverlast beperkt. Ook in het kader van inbraakpreventie zijn kunststof kozijnen een aanrader. Kunststof kozijnen zijn bovendien brandvertragend. En van dat alles profiteert u jarenlang: de meeste kunststof kozijnen gaan wel 40 jaar mee!

Wat maakt kunststof kozijn zo goedkoop?

Kunststof kozijnen zijn in aanschaf- en onderhoudskosten 35% goedkoper dan hout en aluminium. Want naast de aanschafkosten wordt hierbij rekening gehouden met de onderhoudskosten op de lange termijn. En die zijn er bij kunststof kozijnen nauwelijks, omdat er niet meer geschilderd hoeft te worden.

Goedkoop én een lust voor het oog

Door de vele keuzemogelijkheden is ieder kozijn maatwerk. Zo zijn bij Ploeg kozijnen met houtlook enorm in trek. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Wat spreekt u aan?

Kijk eens rond in de showroom en ga vooral in gesprek met een van onze adviseurs. Dan zorgen wij voor kozijnen die helemaal zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, voor iedere woning is een kozijn mogelijk met hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Meer informatie: www.ploegkozijnen.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Ploeg kozijnen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen