LIFT RENOVATIE

Regulier en professioneel onderhoud door LiftTech verlengen aanzienlijk de levensduur van uw liftinstallatie.

Geplaatst door: LiftTech B.V.

En dat geldt in grote mate ook voor een lift(installatie).

Toch zullen bij tijd en wijle omwille van de veiligheid en functionaliteit onderdelen van de lift moeten worden vervangen. Ook in geval van regelmatig terugkerende storingen is het aan te bevelen nieuwe onderdelen in een liftinstallatie te plaatsen. Wij van LiftTech noemen dit liftrenovatie. Geen volledige modernisering, maar alleen de noodzakelijke aanpassingen.

VEILIGHEIDSEISEN
Ook de constant vanuit de overheid opgelegde strengere veiligheidseisen maken renovatie aan een lift(installatie) soms noodzakelijk. Terecht ook, zeggen wij bij LiftTech. Met name liften van een oudere jaargang, die overigens nog prima functioneren, komen in aanmerking voor een liftrenovatie. Ongeacht het type lift. Want LiftTech is in alle soorten en maten van liften thuis. En dat is wel zo handig.

Een veilige en betrouwbare lift(installatie) is namelijk onze grootste zorg.

De kosten van een liftrenovatie liggen overigens beduidend lager dan de aanschaf van een compleet, nieuwe liftinstallatie. LiftTech rekent het graag allemaal voor u uit. Het maakt de keuze voor u alleen maar makkelijker.

 

https://www.lifttech.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
LiftTech B.V.

LiftTech B.V.

Proostwetering 107B, 3543 AC  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.