LIFTONDERHOUD

De lift is niet meer weg te denken in onze maatschappij met zijn 24 uurseconomie. De functie van een lift in diezelfde hectische maatschappij is zelfs van vitaal belang.

Geplaatst door: LiftTech B.V.

Alles stagneert bij een defecte,

 de boel staat letterlijk en figuurlijk van het ene op het andere moment volkomen stil. De gevolgen zijn vaak niet te overzien. De lift is gewoon onmisbaar, ook al beseffen we ons dat niet als we voor de zoveelste keer veilig en zonder oponthoud met diezelfde lift naar de volgende etage worden gebracht.

Pas wanneer een lift ?defect? is, of storingsgevoelig, dan merken we hoe afhankelijk alles en iedereen van een goed functionerende lift is. Van etage, naar etage, elke keer weer. Of het nu om een personen- of goederenlift gaat. Ongemerkt en nagenoeg geruisloos naar de plaats van bestemming.

En zo hoort het ook, zeggen wij bij LiftTech.

OP MAAT GESNEDEN DIENSTVERLENING

Een lift doet het toch altijd! Een absolute voorwaarde is wel dat regulier en vooral professioneel onderhoud door een erkend liftinstallatiebedrijf als LiftTech wordt uitgevoerd. Pas dan kunt u volledig vertrouwen op een continu optimaal functionerende en vooral ook veilige lift.

Veiligheid én professionaliteit zijn de pijlers van LiftTech . Regelmatig liftonderhoud door LiftTech betekent automatisch ook een langere levensduur van uw liftinstallatie. En dat scheelt een hoop in de kosten. Elke onderhoudsbeurt wordt door de medewerkers van LiftTech met de grootste precisie en met de meest geavanceerde apparatuur uitgevoerd. Of het nu om een lift in een appartementsgebouw, zorginstelling of een kantoorpand gaat, LiftTech staat garant voor ieders veiligheid.

Laat u verrassen door de grote diversiteit aan servicecontracten, die LiftTech biedt. Op maat gesneden dienstverlening en dus volledig afgestemd op uw wensen. Kijk voor meer informatie over servicecontracten en andere vormen van dienstverlening op:

https://www.lifttech.nl/lift-servicecontract/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
LiftTech B.V.

LiftTech B.V.

Proostwetering 107B, 3543 AC  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.