Maatwerk liften

Het plaatsen van een lift is één ding, het plaatsen van een lift die volledig aansluit in het straatbeeld of karakter van het pand is een tweede.

Geplaatst door: Astralift

Ontwerp & Engineering - Astralift

De afdeling Ontwerp & Engineering is een onderdeel van Astralift in samenwerking met een aantal partners, met als doelstelling liften te integreren in uw design en architectuur.

Ze hebben reeds een aantal liften geplaatst die voortkomen uit de Lift Ontwerp & Engineering afdeling. Deze liften zijn tot in de puntjes aangepast aan de situatie waarin zij zijn geplaatst. Zo hebben ze voor een drukke winkelstraat in Woerden een autolift ontworpen. De lift mocht het straatbeeld niet beïnvloeden, daar hebben ze dan ook voor gezorgd. De lift is weggewerkt achter een etalage. Deze etalage geldt daarom als deur, bij het openen van de deur schuift de gehele etalage naar boven zodat er toegang is tot de lift. Het straatbeeld werd niet aangetast en winkelend publiek heeft nergens last van.

Dit soort uitdagingen grijpen ze bij Astralift met beide handen aan. Bent u op zoek naar een lift die volledig is afgestemd op de situatie, het pand en zijn functie? Astralift kan, in samenwerking met haar partners, een lift op maat aanleveren. Compleet voorzien van alle benodigde functies én de juiste uitstraling. Bent u benieuwd naar de creaties van de afdeling Ontwerp & Engineering, bekijk dan eens het Astralift kanaal op YouTube. Hier vindt u diverse filmpjes met de volledige werking van o.a. de etalagelift.

Autolift

Bedrijvengids Geplaatst door
Astralift

Astralift

Prismalaan West 23, 2665 PC  Bleiswijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.