Marine deurstation Fermax

Het Marine deurstation is speciaal met de hand vervaardigd uit 2,5mm dik RVS (AISI type 316L staal), vandaalbestendig en bestand tegen agressieve en vochtige omgevingen. (IK09 / IP54). Onderscheidend is het strakke en functionele design.

Geplaatst door: Monacor Nederland BV

Marine deurstation Fermax

Standaard wordt het Marine deurstation geleverd met RVS drukknoppen,  veiligheidsschroeven en 6mm dik policarbonaat als venster voor naamkaarthouder en camera en een spreek/luister en/of camera module.

Daarnaast biedt de Marine serie veel andere keuzemogelijkheden: digitaal display met elektronisch adresboek en scrol functie, toegang doormiddel van kaartlezer, vingerprint-lezer of codemodule.

Naast de standaard deurstations kunt u ook een uitvoering geheel volgens eigen specificaties aanvragen. Het stijlvolle roestvast stalen front van dit Marine deurstation is het visitekaartje bij de entree van uw pand!

Bedrijvengids Geplaatst door
Monacor Nederland BV

Monacor Nederland BV

Transportcentrum 3, 5835 CT  Beugen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.