Modernisering lift

Heeft u een bestaande lift die qua comfort, technische staat, veiligheid en uitstraling te wensen overlaat? Is uw lift storingsgevoelig en helpen kleine reparaties niet meer? Kies dan voor een vakkundige modernisering van de verouderde lift.

Geplaatst door: Astralift

Kopregel

Astralift biedt een pasklare oplossing om uw liftinstallatie weer op het gewenste niveau te krijgen. Ze verzorgen als grootste zelfstandige liftenfirma van Nederland een modernisering op maat, op basis van uw specifieke wensen en eisen.

U verlengt hiermee de levensduur van uw liftinstallatie. Een modernisering is vaak een stuk goedkoper dan plaatsing van een geheel nieuwe liftinstallatie.

Een modernisering op maat voor uw specifieke lift

Een liftinstallatie gaat niet eeuwig mee. Na jarenlang gebruik komt er een moment dat de bestaande lift niet meer aan de technische eisen, de gebruikersbehoeften of de gewenste uitstraling voldoet. Astralift is uw perfecte partner om de liftinstallatie te upgraden. Als merkonafhankelijk liftenbedrijf gaan wij voor maatwerk.

Ze gebruiken vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. U bent hierdoor nooit meer afhankelijk van specifieke merkproducten of fabrikanten én u bent in het vervolg goedkoper uit qua onderhoud en vervangingen. Wel zo plezierig!

Waarom kiezen voor een modernisering van uw bestaande liftinstallatie?

- De techniek van de liftinstallatie is verouderd
- Het bedieningsgemak en het gebruikscomfort laten te wensen over
- De lift is storingsgevoelig en staat regelmatig stil
- De liftinstallatie voldoet niet meer aan de actuele veiligheidseisen
- De lift heeft door slijtage, schade of vandalisme zijn originele uitstraling en werking verloren
- De liftinstallatie is onvoldoende energiezuinig
- Een facelift van uw liftinstallatie waardoor deze weer jaren mee kan

Astralift is in staat om alle soorten moderniseringen door te voeren. De werkzaamheden zijn gericht op technische, comfort en esthetische verbeteringen van uw liftinstallatie. Wij bieden oplossingen die het bedienings- en gebruikersgemak sterk verbeteren. En wij zorgen ervoor dat de lift zijn glans terugkrijgt. De lift is na de modernisering weer betrouwbaar, veilig, comfortabel en mooi van uitstraling. En dit altijd met de beste, vrij op de markt verkrijgbare onderdelen.

De specialisten van Astralift bezoeken regelmatig internationale liftenbeurzen om u de laatste ontwikkelingen te kunnen aanbieden en behulpzaam te zijn bij uw keuzes. Wij gaan graag een duurzame relatie met u aan die zich terugbetaalt. Astralift maakt scherpe meerjarenbegrotingen en heldere meerjarenonderhoudsplannen en staat qua total cost of ownership bekend als de goedkoopste in de branche. Vandaar ons motto: Going up! Together.

Welke moderniseringen kan Astralift onder meer voor u realiseren?

- Het vervangen van handbediende liftdeuren door automatische deuren
- Vervanging van de liftbesturing
- Vervanging van de complete aandrijfmachine
- Het aanbrengen van een frequentieregelaar
- Vervanging van het kooi-interieur en de kooi- en etalagetableaus
- Het installeren van een spreek-luistersysteem
- Vernieuwing van de verlichting, de wand- en vloerbekleding

Wilt u meer weten over modernisering van uw liftinstallatie of gelijk een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op (079 – 33 00 690) of maak gebruik van het contact- of offerteformulier op de website van Astralift. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Astralift

Astralift

Prismalaan West 23, 2665 PC  Bleiswijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.