Modulair gebouwde stalen liftschacht

Astralift ontwerpt en ontwikkelt modulaire, zelfdragende stalen liftschachten. Deze worden vervolgens in eigen fabriek geproduceerd.

Geplaatst door: Astralift

Door het modulaire systeem hoeft u geen bouwkundige schacht te maken. U kunt zo ook op een zeer mooie en voordelige manier een glazen liftschacht laten plaatsen. Door het originele ontwerp hoeft er geen hijskraan te worden gebruikt om de schacht te plaatsen. Er hoeft bij een bestaand pand ook geen gat in het dak te worden gemaakt.

Vele klanten kiezen voor een zelfdragende stalen schachtframe met glazen afwerking

Een zelfdragend stalen schachtframe is een veel gevraagd product. U kunt kiezen voor een modern design of juist voor een industriële stijl. En niet te vergeten voor een vintage look. Met een afdichting van glas, staal, gaas, hout of eigenlijk alles wat technisch mogelijk is, zodat de lift een blikvanger in uw huis, kantoorpand, winkel of bedrijfsruimte is. Een glazen afwerking geeft een ruimtelijk gevoel en ook een hoop plezier. Astralift heeft een eigen ontwerp afdeling, waar innovatieve oplossingen worden bedacht. Wij hebben jarenlange kennis en expertise opgebouwd in het ontwerpen, produceren, installeren en afwerken van modulaire liftschachten. Al heel veel klanten hebben gekozen voor een glazen lift van de specialist!

Een in eigen werkplaats modulair opgebouwd stalen frame, dat zelfdragend is

Astralift heeft een inhouse fabriek, waar de zelfdragende stalen liftschacht modulair wordt geproduceerd en in elke gewenste kleur en finish wordt gepoedercoat. Astralift denkt met u mee en het designteam gaat met u in gesprek wat de wensen zijn, waarna er een voorstel wordt gemaakt. Het merkonafhankelijke Astralift maakt daarbij, als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland, gebruik van vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. Een langdurige relatie met Astralift betaalt zich op termijn ruim terug. Astralift werkt vanuit een levenscyclusbenadering van de liftinstallatie en kan aan de hand van een nauwkeurige meerjarenbegroting en onderhoudsplanning aantonen dat zij qua total cost of ownership de goedkoopste in de branche is. Going up! Together. Het schenkt extra plezier aan uw designvolle lift met zelfdragende stalen schacht.

Een unieke lift realiseren uit een even bijzondere zelfdragende frameconstructie

Met een modulair gebouwde, zelfdragende stalen schacht en een afdichting van glas of ander materiaal, heeft u een unieke liftinstallatie tot uw beschikking. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bouw van een modulaire zelfdragende stalen liftschacht?

Bel voor informatie (079 – 33 00 690) of vul het contactformulier op de website in.

Bedrijvengids Geplaatst door
Astralift

Astralift

Prismalaan West 23, 2665 PC  Bleiswijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.