In het kader van Nationale Ouderendag

In het kader van ‘Nationale Ouderendag’ starten wij een actie om elke deur automatisch te maken. Vandaag wordt er extra aandacht besteed aan ouderen. Individuele wensen worden in vervulling gebracht. Een automatische deur in huis is ideaal voor ouderen.

Nationale ouderendag

De nationale ouderendag is een jaarlijks terugkerend evenement op elke eerste vrijdag van oktober. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan ouderen. Ook worden op deze dag individuele wensen van ouderen vervult. Ouderen staan deze dag aan het roer.

Wat is een automatische deur?

Een automatische deur is een deur die automatisch opent en sluit. Dit kan op verschillende manieren. Vrijwel elke deur in huis kan automatisch gemaakt worden. Hierbij wordt de deur open gestuurd door middel van een schakelaar, elleboogschakelaar, sensor of handzender waarna deze weer vanzelf automatisch sluit. Er zijn vele opties mogelijk om het gebruik naar uw wens te maken. 

Draaideurautomaat

Een draaideurautomaat kan gemonteerd worden op de normale loopdeur. Deze automaat zorgt dat de deur automatisch open draait en weer automatisch sluit. Deze automaat kan worden gemonteerd voor € 1.650,- excl. btw.

Bij deze actie krijgt u het volgende:

-   Deurautomaat

-   Duwende of trekkende glij-arm

-    2x Elleboogschakelaar

-   Draaicirkelbeveiliging

-   3-Standenschakelaar

-   Montage en voorrijkosten

Het is ook mogelijk om deze automaat op uw voordeur te monteren. Dan zal uw voordeur automatisch openen wanneer u thuis komt. 

Magnetische schuifdeur

Ook is het mogelijk om een magnetische schuifdeur te laten plaatsen. Een magnetische schuifdeur is klein in afmeting en werkt met behulp van magnetisme. De motor gebruikt de magnetische velden van de plus- en minpolen van de magneten. Hierdoor is deze aandrijving energiezuinig, duurzaam en zeer geluidstil. Deze aandrijving is  60 x 65 mm. Een stuk kleiner dan de traditionele schuifdeurautomaten waardoor deze vrijwel in elk interieur past. 

Deze automatische schuifdeur kan gemonteerd worden voor € 2.495,- excl. btw.

Hierbij krijgt u het volgende:

-   Magnetische aandrijving 

-   2x Elleboogschakelaar

-   Bewegend paneel met glas

-   Montage en voorrijkosten

Indien men zelf een bewegend paneel heeft of we van de huidige deur een bewegend paneel kunnen maken kan de aandrijving voor € 1.995,- excl. btw gemonteerd worden. Er zal vooraf bekeken worden of uw paneel of deur geschikt is om als bewegend paneel te gebruiken.

Entrance Automatische Deuren

Entrance Automatische Deuren is werkzaam op het gebied van deurautomatisering. Wij kunnen vrijwel elke deur automatiseren. Vanuit het centraal gelegen Barneveld bedienen wij de hele Nederlandse markt.

Onze kernwaarden zijn: Service, Prijs en Kwaliteit

Wij zijn onderdeel van de Entrance Groep.

Meer informatie vindt u op:

www.entrancedeurautomaten.nl 

www.magnetischeschuifdeur.nl

www.entrancegroep.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.