Nieuwbouwappartementen in Dongen

Op een leegstaande ontwikkelingslocatie wordt hard gewerkt aan het ontwerp van Cier achitecten. Het gebouw bevat achttien appartementen.
LEES VERDER

Op een leegstaande ontwikkelingslocatie wordt hard gewerkt aan het ontwerp van Cier achitecten. Het gebouw bevat achttien appartementen en sluit volledig aan op de reeds gerealiseerde nieuwbouw in de Hoogt.
Hoefnagel Totaalbouw uit Sprang Capelle is geselecteerd om de huurappartementen te bouwen. Alle appartementen worden Nul-Op-de-Meter (NOM). NOM-woningen zijn zo goed geïsoleerd dat ze nog maar weinig energie nodig hebben voor verwarming. De appartementen hebben geen gasaansluiting; alle benodigde energie is elektrisch. Zonnepanelen op het dak voorzien de appartementen van energie. Het dakluik van Gorter doet een extra duit in het zakje. Het RHT-dakluik van deze leverancier is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Een perfecte aanvulling op de overige duurzaamheidsmaatregelen!
Het dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.