Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Nieuwe lofts in Breda

31 mei 2019
Orange Brick geeft het appartementencomplex aan de Adriaan van Bergenstraat een upgrade samen met de bestaande VvE
LEES VERDER

Op de begane grond van het appartementencomplex in de Adriaan van Bergenstraat komen 56 nieuwe lofts. In de lofts kan gewoond en gewerkt worden en vervangen verouderde kantoorruimtes. Ook wordt in de rest van het complex geïnvesteerd om het grotendeels gasloos te laten worden.

Initiatiefnemer Orange Brick heeft de zaak goed bekeken. Omdat er ook een bestemmingsplan is voor bedrijven kunnen mensen ook een bedrijfje starten. Ook winkels zijn mogelijk.

Indeling van de lofts

 De Adriaen Lofts verschillen in grootte van 45 tot 80 vierkante meter. De woningen hebben een split-level indelingen en hoge plafonds. De lofts blijven in eigendom van Orange Brick. DE huurprijs ligt onder de huurgrens van 725 euro.

Boven de lofts zijn nog 96 koopappartementen. Daarvan heeft Orange Brick er 16 aangekocht, hiermee krijgen ze een belangrijke stem in de VvE. Dit willen ze graag doen om zo op die manier samen met de VvE het gebouw te upgraden.

Energie neutraal

Alle lofts worden gasloos en bijna energie-neurtaal omdat ze energie geleverd krijgen van 450 zonnepanelen die op het dak komen. Verder wordt de rest van het complex aangesloten op stadsverwarming, daardoor worden alle woningen op gebied van cv en warm water gasloos.

De bouw van de lofts is begonnen en de verwachting is dat de eerste lofts eind dit jaar klaar zijn.

Bron: BN de Stem 

Foto: BN de Stem

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

DMJOP
Benieuwd wat de duurzame verbeteringen voor uw gebouw zijn en wat de kosten hiervoor zijn?

ZOEKSUGGESTIES