Nieuwe wijk in Loosdrecht

Op het terrein van de voormalige Knorrfabriek in Loosdrecht wordt een compleet nieuwe wijk gerealiseerd. Erve Knorr bestaat uit 41 eengezinswoningen en twee appartementencomplexen. Jan Bloemendal Architecten uit Nijkerk en OPL Architecten uit Utrecht zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Uitvoerder is Aalberts Bouwgroep B.V.. De herontwikkeling van de voormalige fabriekslocatie bestaat naast twee-onder-een-kappers en een vrijstaande woning uit twee woontorens en rijwoningen. Voor het veilig betreden van het dak van de woontorens –voor onder meer onderhoud en inspectie aan dak en installaties als zonnepanelen– is gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter uit het Noord-Hollandse Schagen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Veilige dakopgang

De luiken worden in combinatie met twee large schaartrappen geleverd waarmee een totaaloplossing voor de daktoegang wordt gerealiseerd. Het Gorter RHT-dakluik is volledig thermisch gescheiden en heeft een bewezen hoge isolatiewaarde waarmee de kans op ongewenste condensvorming geminimaliseerd is. Een greep uit de overige kenmerken:

· weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Meer informatie? www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.