Ontdek Geautomatiseerde Alarmafhandeling

In nauwe samenwerking met Sitasys heeft Eagle Eye Networks een platform ontwikkeld voor het beheer van alarmen in de cloud. Feitelijk gaat het om een combinatie van Eagle Eye Cloud VMS en het Evalink Alarm Monitoring Platform van Sitasys.

Geplaatst door: Eagle Eye Networks B.V.

Met behulp van de geavanceerde analysemogelijkheden van Eagle Eye Cloud VMS kunnen alarmmeldingen nu worden beheerd via het Evalink-platform. Dat houdt in dat automatisch kan worden gereageerd, wat voor meldkamers grote operationele voordelen oplevert. Zonder dat extra personeel nodig is, kan nu een vrijwel onbeperkt aantal bewakingscamera’s worden beheerd. Daarbij worden alle verbindingen beveiligd tegen cybercrime.

Partnerschap

Deze ontwikkeling bouwt voort op het bestaande partnerschap tussen Sitasys en Eagle Eye Networks. Dat heeft tot doel om tot een ??verbeterd platform te komen voor beveiliging via de cloud. En dat gebeurt via een integratie van videobewaking en alarmmonitoring, met behulp van het Eagle Eye Networks RESTful API-platform en Big Data Video Framework™. Door deze integratie kunnen gebruikers van het Eagle Eye Networks VMS onmiddellijk verbinden met het revolutionaire, cloudgebaseerde Evalink-alarmbeheerplatform van Sitasys.

Slimme workflows

Met het geïntegreerde systeem kunnen meldkamers de video-analyses verbinden met slimme workflows om hun operationele processen te automatiseren. Bovendien zijn video te indexeren, te zoeken, op te halen en te analyseren op basis van alarmmeldingen van het Sitasys-systeem. Het integratie- en verificatieproces bespaart tijd, reduceert handelingen tot een minimum en voorkomt onnodige interventiekosten. “Onze echte cloudomgeving, open platform en geavanceerde analyses veranderen niet alleen de videobewakingsindustrie. Ze bieden ook cloud-naar-cloud-integratie met partners zoals Sitasys. Daarmee breiden wij de mogelijkheden van de beveiligingsbranche uit door binnen een goed beveiligde omgeving business intelligence te introduceren, ter verbetering van de bedrijfsvoering”, zegt Rishi Lodhia, managing director, Eagle Eye Networks in EMEA.

Primeur

Deze vorm van geautomatiseerde monitoring is volgens Lodhia een primeur in de branche en geeft bedrijven de mogelijkheid om videobewaking tegen lagere kosten en met een grotere nauwkeurigheid uit te besteden, wat voordelen oplevert voor alle betrokkenen. “Dit is een voorbeeld van hoe kunstmatige intelligentie de hele waardeketen binnen de beveiligingsindustrie kan optimaliseren. We zijn er trots op om samen met Sitasys de grenzen van technologie en klantervaring te verleggen.” De engineeringteams van Eagle Eye Networks en Sitasys werkten nauw samen om de ontwikkeling en kwaliteitsborging in twee weken te voltooien. De functionaliteit komt volgens de bedrijven tegemoet aan een vaak gevraagde behoefte binnen Service Operation Centers die hun bedrijf willen opschalen, extra bewakingsdiensten op afstand willen toevoegen en meer camera’s willen beheren zonder extra operators te hoeven aanstellen.

Klik hier voor een video van de oplossing: https://vimeo.com/501663131

OVER EAGLE EYE NETWORKS

Het in 2012 opgerichte Eagle Eye Networks, is de #1 in cloud videobewaking wereldwijd, gericht op de behoeften van bedrijven, installatiebedrijven en consumenten in meer dan 80 landen. De 100% cloud managed oplossingen bieden zowel cloud als opnamen op locatie, beveiliging en codering op bancair niveau en een uitgebreide ondersteuning voor analoge en digitale camera’s. Dit allemaal is toegankelijk via het internet of mobiele applicaties. Bedrijven van alle soorten en maten maken gebruik deze oplossingen voor operationele optimalisatie en beveiliging. Alle producten profiteren van ontwikkelaarsvriendelijke RESTful API-platform en Big Data Video Framework™, waarmee live en gearchiveerde video’s geïndexeerd, teruggevonden en geanalyseerd kunnen worden. De open video API is op grote schaal gebruikt voor integraties in alarmbewaking, analyses van derden, beveiligingsdashboards en POS-integraties.

Eagle Eye verkoopt zijn producten via geautoriseerde wereldwijde resellers en installatiepartners. Het hoofdkantoor van Eagle Eye Networks is gevestigd in Austin, Texas, VS, en heeft daarnaast kantoren in Europa en Azië-Pacific. Ga voor meer informatie naar www.een.com of bel +1-512-473-0500 (VS), +31 (0)20 26 10 460 (EMEA) of +81-3-6868-5527 (JP).

Bedrijvengids Geplaatst door
Eagle Eye Networks B.V.

Eagle Eye Networks B.V.

Hogehilweg 19, 1101 CB  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.