Ook Bielefeld kiest voor kwaliteit.

Steeds meer parkeergarages kiezen voor een duurzame oplossing.  Ondanks het feit dat duurzame oplossingen vaak iets duurder zijn bij de initiële aanschaf maken exploitanten en eigenaren toch de keuze om dat te doen. Het verdient zich altijd terug.
LEES VERDER

FloorBrigde maak parkeerdak voegen waterdicht in Bielefeld

Na de beurs Parkeervak 2015 kreeg FloorBridge Nederland de vraag of we een oplossing konden bedenken voor de lekkende dilatatievoegen op het parkeerdak van Parkhaus Am Hauptbahnhof (bijna 1000 plaatsen) in Bielefeld.  Na een werkbezoek werd vastgesteld dat deze dubbel-T-ligger constructie te veel doorbuiging had om ons starre parkeergarageprofiel  CP 20-50 toe te passen.  Dit tot grote teleurstelling van de opdrachtgever omdat hij heilig geloofde in onze visie van metaal vrije profielen (dus geen roest maar ook geen vervorming) en een beschermde secundaire waterdichting als extra  zekerheid.

Toen in 2017 onze nieuwste ontwikkeling voor parkeergarages  het CPS 20-50 profiel werd geinroduceerd namen we direct weer contact op. Dit profiel kent een rubberbewegingsinzet zodat ook verticale bewegingen gevolgd kunnen worden. Het leverde een proefopdracht op voor drie voegen in het met asfalt belegde parkeerdak.

Uiteraard moest de opdrachtgever wel even rekenen want ze zijn de goedkoopste garage van Bielefeld met een uur tarief van € 1,= per uur en een maximum van € 4,= per dag. Kom daar maar eens om in de randstad. In eind 2018 ontvingen we een aanvullende opdracht voor nog twee voegen in het parkeerdak en drie voegen in de onderliggende betonnen dekken.

Een geslaagde proef, praktijk is het bewijs, zullen we maar zeggen.
Duurzame investeringen lijken in aanvang iest duurder te zijn maar verdienen zich altijd terug op de lange termijn en voorkomen vaak herstelwerkzaamkosten op kortere termijn.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
FloorBridge-Nederland
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.