Opritverwarming

Hoe bescherm je een op- en of afrit tegen gladheid?
LEES VERDER

Eberle ijsmelderset

Deze automatische ijsmelder wordt gebruikt voor de vol-automatische regeling van elektrische verwarming opgenomen in buiten oppervlakken, wegdekken, op- en afritten, trappen, etc. In tegenstelling tot conventionele systemen met handbediening of thermostaat regeling (alleen op temperatuur), wordt de verwarming alleen AAN geschakeld als er echt gevaar is door vorst, ijs, ijzel, opvriezend etc.. En weer uitgeschakeld zodra het gevaar weg is. Hiermee is een energiebesparing tot 80% haalbaar t.o.v. de conventionele systemen ( bijv. bij droog, vriezend weer, hoeft de verwarming namelijk niet aan te staan).

Werking:
Middels de combinatie van twee sensoren detecteert de regelaar ; vocht, (ijs en sneeuw) temperatuur van verwarmde wegdelen en de temperatuur van het onverwarmde wegdek.
Met deze gegevens wordt de verwarming bij zowel gladheid of verwachte ijsvorming ingeschakeld en ook weer automatisch uitgeschakeld.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
KTC
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.