Opritverwarming

Hoe bescherm je een op- en of afrit tegen gladheid?

Geplaatst door: KTC

Eberle ijsmelderset

Deze automatische ijsmelder wordt gebruikt voor de vol-automatische regeling van elektrische verwarming opgenomen in buiten oppervlakken, wegdekken, op- en afritten, trappen, etc. In tegenstelling tot conventionele systemen met handbediening of thermostaat regeling (alleen op temperatuur), wordt de verwarming alleen AAN geschakeld als er echt gevaar is door vorst, ijs, ijzel, opvriezend etc.. En weer uitgeschakeld zodra het gevaar weg is. Hiermee is een energiebesparing tot 80% haalbaar t.o.v. de conventionele systemen ( bijv. bij droog, vriezend weer, hoeft de verwarming namelijk niet aan te staan).

Werking:
Middels de combinatie van twee sensoren detecteert de regelaar ; vocht, (ijs en sneeuw) temperatuur van verwarmde wegdelen en de temperatuur van het onverwarmde wegdek.
Met deze gegevens wordt de verwarming bij zowel gladheid of verwachte ijsvorming ingeschakeld en ook weer automatisch uitgeschakeld.

Bedrijvengids Geplaatst door
KTC

KTC

Haarlerberg 12, 3825 CD  Amersfoort

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.