Overstappen op LED verlichting

Wéér een lamp stuk. De bewoners van appartementen kunnen er haast over dromen. In de parkeergarage knippert een lamp en op de 3e etage doet die ene lamp het al weken niet. LED verlichting biedt de uitkomst om onderhoudsvrij de komende jaren in te gaan.

Geplaatst door: Qub Led Verlichting

Waarom overstappen op LED verlichting nu al een goede keus is.

Wéér een lamp stuk. De bewoners van appartementen kunnen er haast over dromen. In de parkeergarage knippert een lamp en op de 3e etage doet die ene lamp het al weken niet. LED verlichting biedt de uitkomst om onderhoudsvrij de komende jaren in te gaan.

Besparen op onderhoud

Is de onderhoudsmonteur ook iedere maand bij jouw appartementencomplex te vinden? Vaak komt hij langs voor reparatie, lampen slijten al snel binnen een jaar tot anderhalf. Een leuke post om op te gaan besparen. LED verlichting heeft een groot voordeel dat het jaren meegaat vanaf de installatie.

Alle kosten die je gewend bent te maken voor het onderhoud vallen weg. Daarnaast ben je verzekerd van licht dat altijd veiligheid en woongenot waarborgt.

Lagere energierekening

Het eerste waaraan je kan zien dat de investering zich terugbetaald is de energierekening. Een besparing op de verlichtingskosten loopt al snel op tot 40% van de huidige lichtkosten. In appartementsgebouwen is er relatief veel stroomverbruik voor verlichting. Deze brandt vaak al vanaf zonsondergang of zelfs 24 uur per dag in donkere kelders en parkeergarages.

Investeren? Snel terugverdienen!

LED verlichting is in veel gevallen snel terugverdient (enkele jaren). Hoe snel je verlichting kan terugverdienen hangt af van de aanschafprijs, het geldende stroomtarief en de onderhoudskosten. Bij Qub koop je verlichting rechtstreeks van de importeur zonder tussenkomst van wederverkopers. Hiermee garandeert Qub een scherpe prijs en snelle terugverdientijd.

Gratis licht advies.

Bij Qub haalt u als VVE gemakkelijk zelf de verlichting in huis. In een paar stappen heeft u de bestelling geplaatst en hoeft u alleen nog de lokale vakman in te huren voor de installatie.
Het is een spannende stap om zelf de verlichting te bestellen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een passend licht advies.

https://www.qub.nl/kennisbank/

Bedrijvengids Geplaatst door
Qub Led Verlichting

Qub Led Verlichting

Bedrijvenpark Twente 183, 7602 KG  Almelo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.