Ploeg kozijnen Klimaatpartner

Sinds juni 2020 is Ploeg kozijnen als duurzame en klimaatbewuste organisatie aangesloten als Klimaatpartner van de Iedereen doet wat-campagne. Wat betekent dit concreet voor u als VvE?

Geplaatst door: Ploeg Kozijnen

Iedereen doet wat

Om zoveel mogelijk Nederlanders nu en in de toekomst bewust te laten omgaan met het klimaat, lanceerde de Rijksoverheid eind 2019 de ‘Iedereen doet wat’-campagne. Diverse Klimaatpartners, waaronder Ploeg kozijnen, helpen mensen die willen investeren in een duurzamer leven met het maken van bewuste keuzes.

Woningisolatie met kunststof kozijnen en HR++ of triple glas

Ook bij Ploeg kozijnen kunt u als VvE terecht met uw duurzame ambities. Als organisatie hechten we veel waarde aan het verantwoord omgaan met onze wereld, voor onze eigen, maar ook toekomstige generaties.

Zo adviseren wij u te investeren in isolerend HR++ of triple glas. Hierdoor gaat u slimmer met uw energie in uw wooncomplex om en stookt u niet onnodig. Dat is niet alleen financieel voordeliger, maar vooral beter voor het milieu. Daarbij is onder meer het Ploeg premium kozijn sterk isolerend. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het verduurzamen van uw woning met Ploeg kunststof kozijnen.

Ploeg kozijnen en duurzaamheid

Kiest u voor Ploeg kozijnen, dan weet u zeker dat u een duurzame en verantwoorde keuze maakt. Zo gaan onze kunststof kozijnen wel 40 jaar mee en hoeft u ze niet te schilderen (verf is erg milieuonvriendelijk). Ook scheiden we onze afvalstromen, recyclen we grondstoffen en investeerden we al eerder in laadpalen en zonnepanelen op ons eigen dak.

De overheid stimuleert woningeigenaren hun huis te verduurzamen. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Energiebespaarlening in het leven geroepen. Zo investeert u voordelig in bijvoorbeeld isolerende kunststof kozijnen met HR++ of triple glas. Ook hierover vertellen onze adviseurs u graag meer.

Op Iedereendoetwat.nl leest u meer over de klimaatcampagne en aangesloten Klimaatpartners, zoals Ploeg kozijnen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Ploeg Kozijnen

Ploeg Kozijnen

Pesetaweg 45, 2153 PJ  Nieuw-Vennep

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.