Bespaar energie - woningbouw & utiliteit

Verhoog uw comfort & bespaar energie

Geplaatst door: Reflex

Reflex Servitec Mini ontgassingsoplossing

De Servitec Mini ontgassingsoplossing van Reflex Nederland B.V., onderdeel van de Duitse Reflex Winkelmann Groep en dé partner in energietransitie, is geschikt voor installaties met een werkdruk van 0,5-2,5 bar en met maximaal 1.000 liter systeemwater en uitermate geschikt voor de woningbouw en kleine utiliteit.

Deze oplossing zorgt ervoor dat de gassen in systeemwater, door het creëren van een onderdruk middels een vacuüm in combinatie met versproeien, vrij komen.

Water bevat onder andere zuurstof en stikstof. De gasbellen verstoren de circulatie en de opgeloste gassen verlagen de warmteoverdracht. De hoeveelheid gas in systeemwater bepaalt dus sterk het rendement. Met het onttrekken van lucht maakt de Servitec Mini een energiebesparing tot ruim 10% mogelijk, waardoor deze oplossing een korte terugverdientijd heeft. Door de aanwezigheid van zuurstof is er een verhoogde kans op corrosie. Met het ontgassen zorgt de Servitec Mini voor een hogere bedrijfszekerheid van het systeem en tevens voor een constant proces van systeemwaterverbetering. Tevens is het mogelijk om de Servitec Mini te combineren met de Fillcontrol Plus Compact, waardoor het systeem automatisch wordt bijgevuld en de optimale systeemdruk behouden blijft.

Voor grotere installaties wordt de Servitec vacuümontgasser toegepast, met automatische waterbijvulfunctie en de mogelijkheid om vuilafscheiders toe te voegen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Reflex

Reflex

Fennaweg 55, 2991 ZA  Barendrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.