Renovatie hydraulische liftinstallatie

Tot 70% lager energieverbruik waardoor uw energiekosten lager uitvallen. Mogelijk lagere aansluitwaarde voor uw energieaansluiting waardoor u enkele honderden euro’s per jaar kan besparen. Hoger comfort tijdens de rit

Unieke technologie met gepatenteerde klep

HydroElite is een geïntegreerd aandrijf- en besturingssysteem voor hydraulische liften waarbij het hart de unieke klep is. Hij is uitgerust met een servoklep die het mogelijk maakt dat de lift met directe aandrijving naar de verdieping gaat. De klep zorgt er verder voor dat er geen bypass van de olie op volle snelheid naar boven nodig is. Het vermindert de reistijd en het energieverbruik drastisch in vergelijking met traditionele elektronische kleppen.

 

 

Geïntegreerd aandrijf- en besturingssysteem

Al in de ontwerp- en bouwfase worden de aandrijf- en bedieningssystemen van HydroElite op elkaar afgesteld. Dit draagt ??bij aan een korte reactietijd van commando tot start, wat de capaciteit en het comfort van de lift vergroot. 

Voordelen

De gebruiker van de lift profiteert van voordelen zoals kortere wacht- en reistijden en een aanzienlijk hoger reiscomfort.

Voor de vastgoedeigenaar is het voordeel vooral een lager stroomverbruik, lager energieverbruik en hogere betrouwbaarheid.

Het feit dat het aandrijf- en besturingssysteem van dezelfde leverancier komen, zorgt ook voor meer veiligheid en eenvoudiger gebruik als het gaat om ondersteuning, service en garanties.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 015-7853386. Wij maken graag een afspraak met u om u verder te informeren.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Elite liften en roltrappen B.V.

Elite liften en roltrappen B.V.

Laan van Het Haantje 44, 2286 KK  Rijswijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.