Rubber Grip

de nieuwe dimensie in antislipvloeren voor zowel binnen als buiten!

Geplaatst door: Nonhebel Anti-Slip

Nonhebel heeft Rubber Granulaat aangebracht in de binnentuin

Buiten het feit dat Rubber Grip zorgt voor een hoge antislip-waarde en hiermee uitglijden voorkomt, heeft Rubber Grip nog vele andere voordelen.

Spelende kinderen zullen op de veerkrachtige ondergrond geen schaafwonden oplopen, mochten zij toch vallen.
De antislip laag is geruisloos om op te lopen en vormt geen geluidshinder voor omwonenden
Dankzij de hoge kwaliteit is de verwachte levensduur ruim 25 jaar, verder is het materiaal erg onderhoudsvriendelijk. Kies voor de kwaliteit van Rubber Grip en bespaar kosten op onderhoud.
1 maal per jaar onder hoge druk reinigen is wel aan te raden.
Talrijke kleurmogelijkheden en combinaties. Denk daarbij aan toepassing van kleuren uit de directe omgeving. Of bedrukking met logo’s en looplijnen.
Rubber Grip Antislip is gemaakt van milieuvriendelijk 100% recyclebaar EPDM-rubber.

 

De voordelen van de Rubber Grip Antislip vloer

Een van de grootste voordelen van Rubber Grip is dat het aan te brengen is op vele verschillende ondergronden. Zo is in Zoetermeer de antislip laag aangebracht op een houten ondergrond. Ook beton, metaal, glas, kunststof en stalen roosters zijn geen probleem.

Het aanbrengen gebeurde in Zoetermeer door eerst geperforeerde metalen platen te plaatsen, waar het rubbergranulaat op aangebracht werd. Het aanbrengen van Rubber Grip is een van de specialiteiten van Nonhebel. We helpen je graag!

De voordelen van de Rubber Grip Antislip vloer

Benieuwd naar alle eigenschappen en voordelen van deze nieuwe innovatie in antislip oplossingen? Bekijk in onderstaande video hoe het project tot stand is gekomen, en is uitgevoerd door Nonhebel.

 https://youtu.be/c1Qkx1bi3VI

Toepassen van Rubber Grip

Nonhebel heeft in Zoetermeer deze Rubbergranulaat antislip oplossing aangebracht. Nonhebel beoordeeld, altijd in overleg met de opdrachtgever/gebruiker, welke antislip oplossing het beste past bij de wensen van de klant, zodat aan alle eisen wordt voldaan. Benieuwd welke vorm van antislip het beste past bij uw eisen en wensen? Neem gerust contact op met Nonhebel, we beantwoorden graag al uw vragen!

https://nonhebel.nl/pages/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Nonhebel Anti-Slip

Nonhebel Anti-Slip

Nobelstraat 24, 5051 DV  Goirle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.