Schilderwerk

Het schilderen van uw woning of gebouw is onze passie.

Geplaatst door: Pruis schilderwerken

Buiten en Binnen

Wij hebben de afgelopen jaren al veel eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementencomplexen, kantoorpanden, scholen, kerken en verzorgingshuizen mogen schilderen, zowel buiten als binnen. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring in het schildersvak kunnen wij u goed adviseren. Bijvoorbeeld over hoe u uw woning nog beter bestand kunt maken tegen weersinvloeden. Ook adviseren wij over verfsystemen, kleurtoepassingen en milieuaspecten. Bovendien hebben wij voor elke type gebouw een specifiek plan van aanpak.

Bescherm uw houtwerk

De wisselvalligheid van ons klimaat zorgt ervoor dat het buitenschilderwerk van uw woning flink wat te verduren krijgt. Dat ziet u terug in scheurtjes, blaasjes, verkleurde delen en houtrot. Goed en kwalitatief buitenschilderwerk is daarom onmisbaar voor iedere woning. Het beschermt en zorgt voor een langere levensduur van uw houtwerk.
Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke vijf jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan een schilderbeurt toe is. Mocht u een van deze signalen tegenkomen, wacht dan niet te lang om een buitenschilder in te schakelen. Wij kunnen de hele buitenkant van uw huis schilderen. Van de deuren en kozijnen, tot buitenmuren, schuur, schutting en dakkapel.

Toe aan vernieuwing in huis?

Er zijn diverse redenen om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, blaasjes, barsten of krasjes op het schilderwerk? Of bent u toe aan een frisse look van uw huiskamer, kantoor of een andere ruimte?

Wat uw reden ook is, wij zorgen ervoor dat uw binnenschilderwerk er weer prachtig uitziet. Of het nu gaat om het schilderen van houtwerk bij trappen, raampartijen, ornamenten of werkzaamheden aan wanden en plafonds. Pruis Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk bij scholen, zorginstellingen, kerken, zakelijke opdrachtgevers en particulieren.

Binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pruis schilderwerken

Pruis schilderwerken

Koekoeksweg 6, 8084 GM  Het Harde

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.