SEEH-subsidie voor VvE's verruimd

Het kabinet heeft de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) verruimd. De subsidie kunt u aanvragen als u investeert in HR++ of triple glas. In dit artikel leest u meer over deze SEEH-regeling.
LEES VERDER

Tot 15.000 euro beschikbaar per woning

De SEEH-regeling, waarvoor per woning tot 15.000 euro beschikbaar wordt gesteld, vraagt u als woningeigenaar en -bewoner aan voor energiebesparende isolatiemaatregelen. Denk aan het plaatsen van HR++ of triple glas of isolerende kunststof kozijnen.

Verhoging SEEH-subsidie

Als extra stimulans voor huiseigenaren hun woning te verduurzamen, is de SEEH-subsidie verhoogd. Vanaf 1 juni 2020 wordt niet 20 procent, maar 30 procent van de kosten vergoed. De verruiming van de SEEH-regeling geldt tot en met 31 december 2020.

SEEH voor VvE's

Ook verenigingen van eigenaren (VvE’s) kunnen voor hun complex met koopwoningen subsidie krijgen voor isolatie, bijvoorbeeld als onderdeel van het duurzaam meerjarigonderhoudsplan. Voor VvE's bestaan meerdere varianten van de SEEH.

Lees hier meer over de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor VvE's.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Ploeg Kozijnen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.