Slim onderhoud voor de V.v.E

Bij Ardon staan zowel de binnen- als buitendienst vakmensen paraat voor al onze klanten.
LEES VERDER

Zij werken met passie voor hun werk en met elkaar zoeken wij naar de beste oplossingen voor u, ook voor VVE’s. Wij verzorgen uw wensen, van een degelijk advies tot alles is gerealiseerd. Eventueel zelfs tot het schoonmaken van de ramen als dat nodig is. We kunnen een meerjarenplan opzetten zodat de kosten gespreid worden. Zo blijft al het onderhoud overzichtelijk en komt u niet voor verassingen te staan.

Alles onder 1 dak

Ardon biedt alles onder één dak, waardoor de communicatie heel erg kort is en u als VVE totaal wordt ontzorgd met:

1.Advies
2.Uitzetten van plan van aanpak
3.Een overzichtelijke offerte
4.Betonreparatie
5.Kunststof vloeren, balkon en galerij coatings
6.Vochtwering en injecteren
7.Alle soorten kitverwerking
8.Reiniging

Alles onder 1 dak

Wij zijn sinds 1988 gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de nieuwbouw- en renovatiesector. Dit doen wij bij projecten door heel Nederland. Wij werken voor diverse gerenommeerde grote aannemers door heel Nederland. Ook voor uw VVE kan Ardon het gehele onderhoud verzorgen, vanaf een goed onderbouwd advies tot aan het reinigen van de ramen en alles wat ertussen zit. Zoals wij onze klanten altijd meegeven “tijdig en vakkundig onderhoud is behoud van uw vastgoed”.

https://ardon.nl/contact

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
ARDON B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.