Sluitsysteem dat zelf energie opwekt

iLOQ is het enige digitale sluitsysteem ter wereld dat zelf de benodigde energie opwekt uit het in de cilinder steken van de sleutel.

Geplaatst door: iLOQ Benelux B.V.

Digitaal sluitststeem zonder batterijen en zonder bekabeling

iLOQ is het enige digitale sluitsysteem ter wereld dat zelf de benodigde energie opwekt uit het in de cilinder steken van de sleutel. De herprogrammeerbare sleutels en cilinders werken zonder batterijen of bekabeling. Het beheer van toegangsrechten is met het digitale iLOQ systeem veiliger en eenvoudiger dan met mechanische systemen. De onderhoudskosten zijn beduidend lager dan die van mechanische sloten of elektromechanische sluitsystemen op batterijen.

Voordelen van dit systeem

1. Eenvoudig beheer van master key sluitsystemen
Het in energie zelfvoorzienende iLOQ S5 vertegenwoordigt een nieuwe generatie van sluitsystemen, ter vervanging van omslachtige systemen met een mechanische hoofdsleutel en elektromechanische systemen die afhankelijk zijn van batterijen. De sterke versleuteling garandeert flexibel en veilig beheer van toegangsrechten binnen master key systemen die een hoge mate van beveiliging vereisen, zoals woningbouw, onderwijs, zorginstellingen en openbare gebouwen. Binnen hetzelfde systeem zijn er ook iLOQ deursloten, hangsloten en meubelsloten.Ook is er een uitbreiding tot het op afstand te beheren toegangssysteem iLOQ S5 Online.

2. Actuele toegangsrechten
Alle cilinders in het iLOQ S10 systeem zijn te programmeren. Het beheer van toegangsrechten gebeurt gedecentraliseerd in de iLOQ Manager software, waar alle gebruikers toegang hebben tot actuele informatie over sleutels, cilinders en toegangsrechten. Binnen dit systeem vormen hoofdsleutels geen risico. Zo is een als master key geprogrammeerde sleutel direct uit het systeem verwijderd zodra deze als vermist wordt opgegeven. Het bijwerken van een cilinder gebeurt ofwel door een sleutel in te steken of met een programmeer unit. Ook maakt een op het internet aangesloten iLOQ Net Bridge en een hotspot het systeem op afstand bedienbaar.

3. Eenvoudige installatie en onderhoud
iLOQ S5 cilinders zijn uitwisselbaar met hedendaagse europese mechanische cilinders. Er is geen enkele aanpassing aan de deur nodig. Bij renovatieprojecten kunnen de cilinders tijdens de bouw al geïnstalleerd worden en na oplevering eenvoudig geherprogrammeerd worden voor de uiteindelijke gebruiker. Installatie en onderhoud is voordelig aangezien sleutels en cilinders zonder batterijen of kabels werken.

4. Goedgekeurd door beveiligingsorganisaties
iLOQ werkt samen met toonaangevende specialisten in de beveiligingssector. De producten van iLOQ worden constant verbeterd en getest en voldoen aan de door de beveiligingsindustrie gestelde normen. Keurmerken en goedkeuringen van onafhankelijke onderzoeksinstituten zijn belangrijke indicatoren voor de veiligheid van deze oplossingen. Een actuele lijst van certificaten is te vinden op www.iloq.com

meer informatie: https://www.iloq.com/nl/oplossingen/woningbouw/

Telefoonummer : 040 213 8720
Email : ferry.nekkers@iloq.com

 

Bedrijvengids Geplaatst door
iLOQ Benelux B.V.

iLOQ Benelux B.V.

High Tech Campus 69, 5656 AG  Eindhoven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.