Snelle vloerrenovatie van galerijen

In Grubbenvorst heeft DIBA Groep bij een appartement complex de galerijvloeren gerenoveerd. Door een snel hardend en- verwerkend vloersysteem is in korte tijd, zonder overlast voor de bewoners, hoge verduurzaming, veiligheid en meerwaarde gerealiseerd.

Snelle vloerrenovatie van galerijen in Grubbenvorst

Doordat de bestaande galerij te glad werd, zijn wij betrokken voor een passende oplossing die voldeed aan de eisen en wensen. Veiligheid (anti-slip), duurzaamheid en een modernere uitstraling. Het vloersysteem dat we hebben toegepast, is ons DIBA MMA Vloersysteem. Vanwege de ideale eigenschappen:
- Snelle realisatie, binnen één dag!
- Beperkte overlast
- Duurzaam
- Antislip

Samenwerking

DIBA Groep heeft voor onze vaste opdrachtgever de strakke planning uitgevoerd, vroegtijdig de bewoners geïnformeerd over mogelijke ongemakken en continue gezorgd voor beloopbare routes.
Met onze snel hardende en snel verwerkende vloersystemen leveren wij daarom ook in een zeer korte tijd, zonder echte overlast van de bewoners, hoge verduurzaming, veiligheid en meerwaarde voor uw trap-, galerij- of balkonvloer.

Minimale overlast

Doordat er gewerkt wordt met het snel hardende MMA systeem kunnen de bewoners tussen de werkzaamheden door, zonder extra loopvoorzieningen, over de vloer lopen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Diba Groep - Kunststofvloeren

Diba Groep - Kunststofvloeren

Koperslagerstraat 16, 5405 BS  Uden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.