SolidLux badkamervloeren bij GGNet

GGNet Geestelijke gezondheidszorg biedt in Warnsveld behandeling, voor mensen met psychische aandoeningen. Door de bewoonde situatie is er een uitdaging op het gebied van onderhoud. Met SolidLux coating kan de mutatietijd worden teruggebracht tot een dag!
LEES VERDER

De situatie

Bij de bouw is destijds gekozen voor afwerking met een 2-komponenten polyurethaancoating. Praktisch en hygiënisch vanwege het ontbreken van voegen of naden. Ondanks deze eigenschappen is het minder efficiënt voor onderhoudswerk in appartementen die worden bewoond. De Variabele vestiging Arnhem-Doetinchem verzorgt het onderhoud bij GGNet en wist dat dit efficiënter kon.

Met een vloersysteem van SolidLux kan de mutatietijd worden teruggebracht tot een dag. En dat is een uitkomst in deze sector want in de zorg telt iedere dag en leegstand kost geld. Sterker nog: met deze UV-coating kan het vloeronderhoud zelfs planmatig worden uitgevoerd bij appartementen in bewoonde staat.

#duurzaam #oplosmiddelvrij #direct belastbaar #vloeren coating

Lees hier alles over deze praktijkcase 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
SolidLux
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.