SolidLux badkamervloeren bij GGNet

GGNet Geestelijke gezondheidszorg biedt in Warnsveld behandeling, voor mensen met psychische aandoeningen. Door de bewoonde situatie is er een uitdaging op het gebied van onderhoud. Met SolidLux coating kan de mutatietijd worden teruggebracht tot een dag!

Geplaatst door: SolidLux

De situatie

Bij de bouw is destijds gekozen voor afwerking met een 2-komponenten polyurethaancoating. Praktisch en hygiënisch vanwege het ontbreken van voegen of naden. Ondanks deze eigenschappen is het minder efficiënt voor onderhoudswerk in appartementen die worden bewoond. De Variabele vestiging Arnhem-Doetinchem verzorgt het onderhoud bij GGNet en wist dat dit efficiënter kon.

Met een vloersysteem van SolidLux kan de mutatietijd worden teruggebracht tot een dag. En dat is een uitkomst in deze sector want in de zorg telt iedere dag en leegstand kost geld. Sterker nog: met deze UV-coating kan het vloeronderhoud zelfs planmatig worden uitgevoerd bij appartementen in bewoonde staat.

#duurzaam #oplosmiddelvrij #direct belastbaar #vloeren coating

Lees hier alles over deze praktijkcase 

Bedrijvengids Geplaatst door
SolidLux

SolidLux

Russenweg 14, 8041 AL  Zwolle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.