SolidLux: onderhoud zonder overlast

Het vloercoatingsysteem van SolidLux is direct weer te belastbaar na het aanbrengen, zowel chemisch als mechanisch. ‘Onmogelijk!’ denkt u? De galerijvloer bij het seniorencomplex Wilhelminastaete is één van de vele succescases van dit unieke product.

Geplaatst door: SolidLux

Galerijvloer Wilhelminastaete

De oorspronkelijke vloer is versleten en glad; vooral het laatste is gevaarlijk voor de bewoners op leeftijd, die veelal gebruik maken van loophulpmiddelen. Dit betekent ook dat de overlast tijdens de werkzaamheden minimaal moet zijn: loopschotten zijn onhandig en slecht toegankelijk met een rollator of rolstoel. Met SolidLux zijn dergelijke noodvoorzieningen niet nodig; door de vloer per compartiment te behandelen, blijft de galerij toegankelijk voor de bewoners meteen tussentijdse wachttijd van maximaal 15 minuten.

“Ik kon na 15 minuten direct met mijn rollator weer over de vloer om boodschappen te doen.” 

SolidLux biedt niet alleen voor galerijvloeren de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan bordessen, maar ook trappen die permanent in gebruik moeten zijn. SolidLux maakt het mogelijk om tree voor tree de trap te behandelen, zodat de bewoners gemakkelijk kunnen passeren, zonder dat de werkzaamheden of de bewoner hier hinder van ondervinden. Bij smalle doorgangen en ruimtes is het mogelijk om even aan de kant te stappen en de werkzaamheden weer te hervatten.

De voordelen

Voordelen:
- direct belastbaar
- oplosmiddelvrij
- extreem slijtvast
- geen geur- of smaakbeïnvloeding
- gemakkelijk reinigbaar

Ook wordt SolidLux toegepast op gladde tegelvloeren van bijvoorbeeld sanitaire ruimtes, zoals de douche of toilet.

Herkent u een situatie waarbij een snelle en duurzame oplossing gewenst is, of bent u benieuwd waar SolidLux nog meer toegepast wordt? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website: www.solidluxcoatings.com

Bedrijvengids Geplaatst door
SolidLux

SolidLux

Russenweg 14, 8041 AL  Zwolle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.