SolidLux vloerrenovatie in portiekwoning

Bij het groot onderhoud aan de naoorlogse portiekwoningen aan de Botterstraat in Amsterdam-Noord. Dit type woning heeft geen lift of alternatieve toegang tot de flats. Het coaten van de trappen en bordessen vergt daarom veel organisatie. Dat kan anders...
LEES VERDER

De beste oplossing voor deze situatie

Aanvankelijk was het de bedoeling om de betonnen trappen en bordessen te voorzien van een traditioneel vloercoatingsysteem. Dat betekende dat er noodvoorzieningen moeten worden aangebracht want de doordroging van de verschillende verflagen kost nu eenmaal tijd. Geen ideale situatie. Vooral niet bij dit project waar het beperken van overlast voor de bewoners juist een belangrijk uitgangspunt was voor opdrachtgever De Alliantie VvE Diensten.

De Alliantie VvE Diensten.
“Mensen willen niet telkens halsbrekende toeren uithalen om bij de voordeur te komen. Ze willen na een werkdag gewoon naar binnen met de kinderen of de boodschappen. SolidLux maakt het mogelijk.”

Uitvoerend bedrijf Etro Vastgoedzorg kwam met de oplossing: SolidLux. Dit innovatieve systeem kent immers geen droogtijd, maar is direct na het aanbrengen uitgehard en beloopbaar. Het plaatsen van noodvoorzieningen voor toegang tot de woningen is hierdoor overbodig. Dat scheelt een heleboel organisatie en communicatie met bewoners.

En zo kon het gebeuren dat bewoners die ’s ochtends naar hun werk vertrokken, bij terugkomst tot hun verbazing een prachtig afgewerkte trap en bordesvloer aantroffen. Niks geen halsbrekende toeren zoals het overslaan van traptreden of vlonders tijdens het onderhoud. Daarnaast is er ook geen geuroverlast, want SolidLux bevat geen oplosmiddelen.

Lees nog veel meer in de succescase

Contact
Ook geïnteresseerd in minimale overlast voor de bewoners van uw appartementencomplex? Neem dan hier contact op met de professionals van SolidLux.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
SolidLux
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.