Gerelateerde suggesties:

Subsidie energiebesparende maatregelen

Per 2 september 2019 gaat opnieuw de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen (de SEEH-regeling) van kracht. Deze subsidie is bedoeld voor VvE’s en particuliere woningeigenaren. Lees hieronder meer over de voorwaarden en soorten isolatie.
LEES VERDER

Hoger energielabel, lagere hypotheekrente?

De SEEH-subsidie, waarvoor per woning tot 10.000 euro beschikbaar wordt gesteld, kan worden aangevraagd voor energiebesparende isolerende maatregelen. Denk aan het plaatsen van vloerisolatie of HR++ of triple glas. Ook goed om te weten is dat u, als uw energielabel omhoog gaat door energiebesparende maatregelen, mogelijk in aanmerking komt voor een lagere rente. Uw hypotheekverstrekker kan u hier meer over vertellen.

Maatregelen

De maatregelen die in aanmerking komen zijn:

• Spouwmuurisolatie
• Gevelisolatie
• Dakisolatie
• Vloerisolatie en/of bodemisolatie (geldt als 1 maatregel)
• Hoogrendementsglas (HR++ of triple glas)

Voorwaarden

Let op: deze regeling kent nog wel wat voorwaarden. Zo komen alleen maatregelen uitgevoerd én betaald vanaf 15 augustus 2019 in aanmerking en geldt de subsidie voor minimaal twee grote isolatiemaatregelen in de eigen woning. Ook kunt u als woningbezitter/-bewoner alleen subsidie krijgen voor maatregelen met een aanzienlijke isolatiewaarde. 

Voorwaarden: Oppervlakte-eis per woningtype 

En ook aan de oppervlakte van de woning zijn voor deze regeling bepaalde eisen gesteld.

subsidie energiebesparende maatregelen

Meer voorwaarden en advies

Meer informatie over de SEEH-subsidie, waaronder een meer uitgebreide lijst met voorwaarden, vindt u op Ploegkozijnen.nl. Ook komt u via deze site in contact met een van onze adviseurs voor tips en adviezen over de SEEH-regeling.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Ploeg kozijnen
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen