Subsidie energiebesparende maatregelen

Per 2 september 2019 gaat opnieuw de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen (de SEEH-regeling) van kracht. Deze subsidie is bedoeld voor VvE’s en particuliere woningeigenaren. Lees hieronder meer over de voorwaarden en soorten isolatie.

Geplaatst door: Ploeg Kozijnen

Hoger energielabel, lagere hypotheekrente?

De SEEH-subsidie, waarvoor per woning tot 10.000 euro beschikbaar wordt gesteld, kan worden aangevraagd voor energiebesparende isolerende maatregelen. Denk aan het plaatsen van vloerisolatie of HR++ of triple glas. Ook goed om te weten is dat u, als uw energielabel omhoog gaat door energiebesparende maatregelen, mogelijk in aanmerking komt voor een lagere rente. Uw hypotheekverstrekker kan u hier meer over vertellen.

Maatregelen

De maatregelen die in aanmerking komen zijn:

• Spouwmuurisolatie
• Gevelisolatie
• Dakisolatie
• Vloerisolatie en/of bodemisolatie (geldt als 1 maatregel)
• Hoogrendementsglas (HR++ of triple glas)

Voorwaarden

Let op: deze regeling kent nog wel wat voorwaarden. Zo komen alleen maatregelen uitgevoerd én betaald vanaf 15 augustus 2019 in aanmerking en geldt de subsidie voor minimaal twee grote isolatiemaatregelen in de eigen woning. Ook kunt u als woningbezitter/-bewoner alleen subsidie krijgen voor maatregelen met een aanzienlijke isolatiewaarde. 

Voorwaarden: Oppervlakte-eis per woningtype 

En ook aan de oppervlakte van de woning zijn voor deze regeling bepaalde eisen gesteld.

subsidie energiebesparende maatregelen

Meer voorwaarden en advies

Meer informatie over de SEEH-subsidie, waaronder een meer uitgebreide lijst met voorwaarden, vindt u op Ploegkozijnen.nl. Ook komt u via deze site in contact met een van onze adviseurs voor tips en adviezen over de SEEH-regeling.

Bedrijvengids Geplaatst door
Ploeg Kozijnen

Ploeg Kozijnen

Pesetaweg 45, 2153 PJ  Nieuw-Vennep

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.