Toegang voor schoonmakers

Heeft uw gebouw ook steeds wisselende schoonmakers? Hoe controleert u de toegang en hoe houdt u vinger aan de pols over de werktijden?

Geef schoonmaak eenvoudigtoegang én werktijden controle

In appartementsgebouwen wordt voor het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes vaak afspraken gemaakt met een schoonmaakbedrijf of facilitaire dienstverlener. De gemeenschappelijke ruimtes worden bijvoorbeeld elke week schoongemaakt. Meestal gebeurt dit door een wisselend team van schoonmakers. Ook wordt er een werkkast beschikbaar gesteld waar de schoonmaakspullen staan met water en afvoer. De vraag is wie er op een eenvoudige wijze een oogje in het zijl kan houden of de reguliere afspraken worden nagekomen.

Bel ons gerust op 020 4630290, of ga direct naar de Immotix website

In- en uitklokken bij start en einde ronde

Immotix heeft het eenvoudig gemaakt om schoonmakers bij de start en einde van de werktijden te registreren. Dat kan met een badge, een vingerafdruk of met hun mobiele telefoon. Dit scheelt tijd en is efficiënter voor de schoonmakers. Er hoeven geen ouderwetse sleutelkastjes gebruikt te worden. Het systeem is voorzien van veilige cloud-software, waarmee het instellen en controleren van de werktijden voor iedereen die bevoegd is heel transparant wordt.

VVE Rapportage

Immotix beschikt over meerdere voortgangsrapportages voor de VVE. Deze kunt u makkelijk overnemen in Word of Excel. Bijvoorbeeld voor inzicht in de kosten en gemaakte projecturen, afgezet tegen de maanden en vorig jaar. Alle afwijkingen worden getoond, waarbij meer accurate data kan worden weergegeven indien u bij de schoonmaakploeg ook een rooster en een planning heeft ingegeven. Ook stellen we binnenkort meerdere benchmark scores beschikbaar ten opzichte van referentie panden in Nederland.

Toegang inregelen

Speciaal voor de deur van schoonmaakkast hebben we een optie: draadloze toegangscontrole. In samenwerking met Assa Abloy leveren we de benodigde deurtechnologie om de schoonmakers en andere bevoegden toegang te verschaffen. De autorisatie en het schema regelt u eenvoudig in de cloud-software.

 

Voor reacties meemt u contact op met Reindert via info@immotix.com

Bedrijvengids Geplaatst door
Immotix Smart Building Solutions

Immotix Smart Building Solutions

Vlierweg 24, 1032 LG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.