TOEGANGCONTROLE

TOEGANGSCONTROLE & ELEKTRONISCHE SLUITSYSTEMEN Wij bieden een geavanceerd toegangscontrolesysteem dat de toegang tot jouw bedrijfsruimtes elektronisch regelt en softwarematig kan worden beheerd.

Geplaatst door: Regts Deurtechniek

AUTOMATISCHE DRAAIDEURAANDRIJVING
Deuren zonder enige moeite en met een constante snelheid openen en sluiten. De geavanceerde elektronica en zelflerende microprocessor garanderen een optimale werking van de automatische draaideur. Automatische draaideuraandrijvingen voldoen aan een groot aantal vereisten. Ze zijn betrouwbaar, comfortabel en hebben een stijlvol design.

SCHUIFDEURAUTOMATEN DORMA
Dorma schuifdeuren zijn uitermate geschikt als verfraaiing van de entree van een gebouw. Het gamma is uitgebreid en gericht op individueel design met passende kozijn- en profielsystemen. De verschillende Dorma schuifdeursystemen hebben een bijzonder groot gebruikscomfort dankzij de sturing en de regeling door microprocessoren.

SCHUIFDEURAUTOMATEN DITEC
Ditec staat voor slimme, hoogwaardige toegangsautomatisering en deuren met karakteristiek design en is geschikt voor intern en extern gebruik. Bijvoorbeeld in residentiële , commerciële en industriële gebouwen. Bewezen expertise, toepassingsvaardigheden en toegewijd onderzoek maken Ditec de eerste keuze voor duizenden klanten over de hele wereld.

De Ditec systemen voor toegangsautomatisering zijn makkelijk te bedienen en volledig betrouwbaar. Ze optimaliseren efficiëntie en energiebesparing met een minimale milieu-impact. Het gamma omvat deuren en slagbomen, voetgangersdeuren, garagedeuren en industriële deuren. Deze producten zijn slim, eenvoudig te installeren en te gebruiken en zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën.

DRAAIDEURAUTOMATEN
Een draaideurautomaat neemt weinig ruimte in en zorgt voor een vlotte doorgang. Het is een ideale oplossing voor deurtoepassingen in zorgcentra, appartementencomplexen en andere openbare gebouwen waar gebruikersgemak, hygiëne en comfort belangrijk zijn.

DEURDRANGERS, VLOERVEREN EN TOEBEHOREN
De deurtechniek van Dorma is een antwoord op de hoogste vereisten op het vlak van kwaliteit, design en comfort voor zowel de privéwoning als in kantoorgebouwen. Deursluitsystemen en deursluiters van Dorma bieden een breed spectrum aan functionele mogelijkheden en deuropties.

ELEKTROMAGNETISCHE DEURVERGRENDELINGEN
EM-magneten zijn geschikt voor deuren waar niet voldaan hoeft te worden aan vereisten voor bijvoorbeeld nooduitgangen of vluchtroutes. Er zijn een groot aantal types beschikbaar om aan de meeste veiligheidseisen te voldoen. Ze kunnen met een toegangscontrolesysteem gecombineerd worden of in plaats van een elektrische sluitplaat worden gebruikt waar grotere vasthoudkrachten vereist zijn.

SLAGBOMEN
Door de korte openings- en sluitingstijd is een slagboom de ideale techniek om ingaand en uitgaand verkeer effectief en efficiënt te beheersen. Er zijn diverse mogelijkheden waarmee jouw slagboom gekoppeld wordt aan je huidige toegangssysteem. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor het bedienen van de slagboom met onder andere kaartlezers, handzenders en kentekencamera’s.

 

https://www.regts.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Regts Deurtechniek

Regts Deurtechniek

Chroomweg 2, 8445 PN  Heerenveen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.