Toegangsverlening middels kenteken

Met Kentekenherkenning zorgt u ervoor dat toegelaten personen zonder oponthoud uw afgesloten parkeerterrein op kunnen rijden. De toegang wordt namelijk bepaald op basis van het kenteken van de auto.
LEES VERDER

Kentekenherkenning

Met Kentekenherkenning zorgt u ervoor dat toegelaten personen zonder oponthoud uw afgesloten parkeerterrein op kunnen rijden. De toegang wordt namelijk bepaald op basis van het kenteken van de auto. En dat gaat niet alleen sneller dan bij het gebruik van een intercom of pasjes, het is ook een stuk makkelijker.

Zo kunnen kentekens bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een parkeerplaats of appartement. Zo kunnen er bijvoorbeeld 2 voertuigen aan een parkeerplaats toegekend worden, en wanneer 1 van de voertuigen reeds aanwezig is, kan de 2e geen toegang verkrijgen.

HS-PAS werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige camera's welke in de toegangscontrole sector zich reeds meerdere malen bewezen hebben.

Door de intelligente software zijn er zeer veel mogelijkheden om het systeem naar de wensen van de gebruiker te personalisren.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
HS-PAS
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.