Van het gas af ?

Van het gas af met minimale kosten / onderhoud? Hier ziet u hoe eenvoudig het is om over te stappen van gas- naar elektrisch verwarmen van uw woning en uw tap- spoelwater. Op deze pagina staat exact hoe u uw keuze kunt maken en wat u nodig heeft.

Geplaatst door: Finson BV

Handige calculator: van gas- naar elektrisch verwarmen

Om u inzicht te geven wat het verbruik van een elektrische CV (kWh) doet tegenover het huidige gasverbruik (m3) om een ruimte te verwarmen verwijzen wij u naar onderstaande link :

https://elektrischeboiler.eu/gas

Elektrische CV, welke moet ik kiezen?

Via de volgende link kunt u kijken welke elektrische CV voor radiatoren / vloerverwarming het beste bij uw situatie past:

https://elektrischeboiler.eu/Elektrische-CV-ketel-kiezen

en

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel

Een elektrische CV kan 1 op 1 worden omgewisseld met de oude gas CV, de radiatoren en / of vloerverwarming hoeven niet te worden aangepast.

Onderhoud van de CV installatie is nihil gezien het een gesloten systeem is en u heeft uiteraard geen rookgas afvoer meer nodig.

Elektrische boiler of Doorstromer ?

Voor warm tapwater (douche / keuken / bad) kan een elektrische boiler worden gebruikt. Om te bepalen welke inhoud boiler geschikt is voor uw situatie zie onderstaande link:

https://elektrischeboiler.eu/Welke-boiler-bestellen

U kunt ook kiezen voor een doorstroomapparaat let er dan wel op dat u goed kijkt welk vermogen u nodig heeft:

 https://elektrischeboiler.eu/keuze-doorstroomapparaattrischeboiler.eu/keuze-doorstroomapparaat

Als er wordt gekozen voor een elektrische CV met een doorstroom apparaat moet er ook een prioriteitschakelaar worden geplaatst. Deze kunnen  wij uiteraard meeleveren.

 

Water besparende ECO Douchekop, goed idee !

Een water besparende ECO douchekop is bij zowel een boiler als een doorstromer ideaal gezien zijn lage waterverbruik (6 á 7 liter p/m) maar toch comfortabele krachtige straal:

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Douchekoppen/ECO-Wellness-Douchekop-DK22

Meer weten ?

Uiteraad kunnen wij u deskundig advies geven m.b.t. de juiste keuze elektrische CV, elektrische boiler of elektrische doorstromer. U kunyt contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@elektrischeboiler.eu of bellen op nummer 072 - 369 00 67

Bedrijvengids Geplaatst door
Finson BV

Finson BV

De Wagenmaker 2 , 1851 PX  Heiloo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.