Van kantoor naar wonen

Dat V8 Architects weet hoe je voormalig kantoorpanden transformeert tot energiezuinige woningen bewijst het kantoor met het ontwerp van het iconische gebouw Verto in de historische binnenstad van Arnhem.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw, dat in 1960 is gebouwd, is een ontwerp van J.J. Konijnenberg, oud-leerling van de wereldberoemde Gerrit Rietveld. V8 heeft met haar ontwerp de historische waarde gerespecteerd en weten te combineren met modern vernuft. De duurzame bouwwijze, de hoogwaardige isolerende materialen en de windmolen en zonnepanelen op het dak zorgen voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw en 58 uiterst comfortabele appartementen. Voor het onderhoud aan de installaties op het dak, werd vanzelfsprekend een veilige toegang vereist. V8 vond de oplossing in het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen. Het dakluik wordt geleverd met een bijbehorende schaartrap.

Dit dakluik is thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De perfecte match gezien de duurzaamheidsambitie. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie via: https://www.gortergroup.com/nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.