Veilige dakinspectie

De gloednieuwe Lidl in Veenendaal-Oost heeft een oppervlakte van zo’n 1700 m² en biedt de keuze uit een breed assortiment met onder meer dagverse producten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het filiaal aan de Stuivenbergheem is makkelijk te bereiken en beschikt over ruim driehonderd gratis parkeerplaatsen. Rots Bouw B.V. was in opdracht van Lidl Nederland GmbH verantwoordelijk voor de uitvoering.

De focus van de bouwer lag met het aardgasvrije concept, de zeshonderd zonnepanelen en de ledverlichting volledig op duurzaamheid. Het filiaal is inmiddels dan ook uitgerust met een energielabel A ++++. Het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen draagt bij aan het bereiken van dit energielabel. Dit innovatieve dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Naast een veilige bediening, tien jaar garantie en weer- en windbestendige afwerking voldoet het dakluik vanzelfsprekend ook aan de primair gestelde eis: de realisatie van een optimaal veilige dakopgang.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.