Verrassingen voorkomen

Uit onderstaande artikel blijkt dat vooraf duidelijkheid nare verrassingen achteraf voorkomt. Volgens de rechter is de geleverde lift volgens de afspraken die er gemaakt zijn, maar toch zijn de bewoners (terecht?) niet tevreden.

Geplaatst door: Reha Zona BV

Vrijblijvend advies

Dit artikel van de website vverecht.nl vertelt een bekend verhaal. De ontwikkelaar levert iets anders dan de eindgebruikers zich hadden voorgesteld. Daarnaast  komt het ook vaak genoeg voor dat reparaties uitgevoerd worden die niet nodig zijn of dat onderhoudscontracten erg duur zijn. Voor een leek is dit moeilijk in te schatten. Daarom kan het in alle gevallen nuttig zijn advies in te winnen. Reha Zona levert geheel vrijblijvend een objectieve kijk op lift gerelateerde vraagstukken. Overigens: Als men hier een MVO bril op gehad zou hebben zou hier waarschijnlijk een andere keuze zijn gemaakt.

https://www.vverecht.nl/2018/04/non-conforme-liftinstallatie/

Bedrijvengids Geplaatst door
Reha Zona BV

Reha Zona BV

Frisia 38, 3901 GE  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.