VERZEKER UZELF VAN SCHONE LUCHT

Herkent u klachten als benauwdheid, hoofdpijn, tocht of irritatie aan de luchtwegen? Dat kunnen allemaal signalen zijn om uw ventilatie systeem eens goed na te laten kijken.

Geplaatst door: Jakon air

Vaak horen wij ook achteraf dat men er niet van op de hoogte was dat het systeem af en toe gereinigd moet worden. Maar wanneer wij vertellen dat de afzuiging in de natte ruimte -zoals de badkamer- veel huidschilvers (van het afdrogen) opzuigt samen met condens, kan dat samenklonteren en blijven 'hangen' in bochten en/of oneffenheden. Die ophoping kan uitgroeien tot een verstopping. En omdat er geen goede afvoer meer is, kan dit weer terug in de ruimte komen. Met alle nadelige gevolgen van dien...

Wanneer een abonnement afsluit verzekerd u uzelf dus van periodiek onderhoud. Zo bent u verstopping tte slim af en blijft u op de hoogte van de staat waarin uw systeem zich verkeerd. Zo voorkomt u accute problmen en onverwachte kosten.

Aanvraag - Afspraak - Gezonde lucht

Elke situatie is anders. Om te beginnen zijn er veel verschillende systemen. Het hangt af van het aantal kubieke meters die afgevoerd moeten worden en of u alleen afvoer of ook aanvoer van lucht heeft. Grof gezegd zijn er 2 systemen: of u heeft een mechanisch systeem (MV: alleen afvoer) of een warmte terugwin systeem (WTW; afvoer en toevoer). Om er zeker van te zijn dat wij weten wat wij kunnen aantreffen, zoeken wij eerst met u uit welk systeem u heeft. Aan de hand daarvan bekijken wij met u welk abonnement het beste bij u past.

Wij plannen dan een afspraak met u in om het systeem te reinigen en dan bent u weer verzekerd van gezonde lucht in uw woning.

Ook voor kantoor panden en andere gebouwen leveren wij deze service. Dan is de kans groot dat de systemen ook groter zijn, maar dat is voor ons geen probleem. Wilt u een offerte voor uw systeem? Neem ook dat gerust contact met ons op.

Dat kan via de mail, contactformulier of chat van Facebook of met de telefoon

.https://www.jakon.nl/contact.html

Bedrijvengids Geplaatst door
Jakon air

Jakon air

Kryptonstraat 12a, 7462 pa  Rijssen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.