Video intercom met NFC toegangscontrole

Voor een Vereniging van Eigenaren uit Papendrecht heeft IHK een nieuw video intercom met toegangscontrole via NFC mogen leveren. Het verouderde systeem is vervangen door een vandaalbestendig rvs monoblock paneel met geïntegreerde NFC reader van Aiphone.

Geplaatst door: IHK BV

NFC reader

De GT-DMB-N heeft standaard een NFC reader. Deze reader kan worden gebruikt om via een Android toestel, eenvoudig en draadloos, aanpassingen in de buitenpost te kunnen doen. Daarnaast kan deze worden gebruikt om key tags in te leren waardoor het systeem eenvoudig als toegangscontrole systeem kan worden gebruikt. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld onderhoudspartijen eenvoudig toegang tot het gebouw krijgen en hoeft de VvE naast het intercom systeem niet nog een ander systeem aan te schaffen.

7" video binnenpost met pasplaat

Qua binnenposten heeft men gekozen voor de luxe 7 inch binnenpost (GT-1C7) waarbij wij een extra pasplaat hebben gemaakt zodat er geen kleurverschil op de muur te zien is. Naast het intercom systeem zijn ook de brievenbussen en het portiek aangepakt zodat de gehele entree een vernieuwde en moderne uitstraling heeft gekregen.

Meer informatie?

Weet u al wat u wilt? Dan kunt u nu hier een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten over ons en onze producten? Dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen. Het is ook mogelijk een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken, zodat u de producten zelf kunt bekijken en testen.

Bezoekadres
Marconistraat 21
2809PH Gouda

Telefoon: 0182-581275
E-mail: verkoop@ihkbv.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
IHK BV

IHK BV

Marconistraat 21, 2809 PH  Gouda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.