Vingerklembeveiliging voor deuren

Uw deur beschermen met de nieuwe DeLuxe vingerklembeveiliging. Kinderen en deuren is altijd een risicovolle combinatie. Kinderen krijgen snel de vingers tussen de deur. Dat is nu verleden tijd met de nieuwe vingerklembeveiliging.

Wat is er nieuw aan deze vingerklembeveiliging?

• Getest op 1.000.000 bewegingen
• Uniek oprolbaar systeem
• Toepasbaar op elke deur
• Duurzaam en onderhoudsvrij
• Droogt niet zoals de kunststof varianten
• Eenvoudige montage
• Mooi aanzicht
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren
• Brandvertragend doek B1
• Voldoet aan de Din18650, BS7036 deel 3 en EN 16005

Deze vingerklembeveiliging past vrijwel op elke deur. Opdekdeuren, stompe deuren of glazen deuren zijn geen probleem. Zowel handbediend als elektrisch bediende deuren. Bij het bestellen van deze vingerklembeveiliging krijgt u een complete montageset met handleiding waarmee montage door één persoon gedaan kan worden.

De vingerklembeveiliging is met of zonder schroeven te monteren. Wanneer er wordt gekozen om de beveiliging zonder schroeven te monteren wordt er een plakset meegeleverd. Een plakset bestaat uit 3M dubbelzijdig tape, ontvettingsmiddel en bijhorende doekjes.

Door het nieuwe kliksysteem en een duidelijke montagehandleiding is deze vingerklembeveiliging eenvoudig door iedereen te monteren. Om te laten zien dat de montage snel gaat stoppen we een snoepje in de doos. Wanneer u start met monteren van de vingerklembeveiliging stop u het snoepje in uw mond. U zult zien dat het snoepje nog niet op is wanneer u klaar bent!

Afmeting: 1925 mm
Kleur kap: aluminium, ral-9016, ral 9007 of ral 7016.
Kleur doek: zwart
Weerstand: spatwaterdicht

Benodigheden:
Wanneer u gekozen heeft voor een tape-set heeft u geen gereedschap nodig. Kiest u ervoor om de vingerklembeveiliging te schroeven dan heeft u een schroefmachine met torxbitje #15 nodig.

Bestel de vingerklembeveiliging nu snel op www.vingerklembeveiliging.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.