Vloerrenovatie van galerijen en trappen

In Mierlo heeft DIBA bij twee woningcomplexen de galerijvloeren gerenoveerd. Door een snelhardend en- verwerkend vloersysteem is in korte tijd, zonder overlast voor de bewoners, hoge verduurzaming, veiligheid en meerwaarde van de galerij gerealiseerd.

Snelle vloerrenovatie van galerijen in Mierlo

In Mierlo Heeft DIBA Groep uit Uden van twee woningcomplexen de galerijvloeren gerenoveerd. Om te zorgen voor zo min mogelijk overlast bij de bewoners is er gekozen voor een snel vloersysteem. Het vloersysteem dat gebruikt is, is Diba MMA 217 Vloersysteem. Er is voor het Diba MMA 217 Vloersysteem gekozen door de ideale eigenschappen:

- Snelle realisatie, binnen één dag!
- Beperkte overlast
- Duurzaam
- Antislip

Samenwerking

DIBA Groep heeft in samenwerking met Schildersbedrijf Manders alle bewoners vroegtijdig geïnformeerd met de diverse werkzaamheden. Zo kwamen de bewoners niet voor verrassingen te staan en was er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

Minimale overlast

Doordat er gewerkt wordt met het snel hardende MMA systeem kunnen de bewoners tussen de werkzaamheden door, zonder extra loopvoorzieningen, over de vloer lopen. Dit houdt in dat er minimale overlast is voor de bewoners.

Extra werkzaamheden

Bij de werkzaamheden van de woningcomplexen heeft DIBA Groep ook de bestaande kitnaden verwijderd en nieuwe aangebracht. Door dit totale onderhoud kan de galerijvloer er weer jaren tegenaan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Diba Groep - Kunststofvloeren

Diba Groep - Kunststofvloeren

Koperslagerstraat 16, 5405 BS  Uden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.