Vluchtrouteaanduiding in monumenten

Noodverlichting in erfgoed en monumenten is niet altijd eenvoudig te installeren, omdat er zeer weinig mogelijkheden zijn om de esthetische of structurele aspecten van het gebouw aan te passen.

Geplaatst door: Escape Light B.V.

 Goed zichtbare vluchtroute 

Ook in onze monumenten dient de noodverlichting en vluchtrouteaanduiding op orde te zijn. Kerken, kathedralen, kastelen, theaters, musea en monumenten in het algemeen. Het zijn vaak gebouwen die veel publiek ontvangen. Noodverlichting in erfgoed en monumenten is niet altijd eenvoudig te installeren, omdat er zeer weinig mogelijkheden zijn om de esthetische of structurele aspecten van het gebouw aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld niet zomaar in de muren frezen om elektra aan te leggen. Maar juist in deze gebouwen is het door de hoeveelheid bezoekers en vaak geringe brandveiligheid belangrijk om de vluchtroute goed zichtbaar te tonen.

Vluchtrouteaanduiding in een kerk

Tritium Lights

Tritium Lights geven 15 jaar lang licht zonder gebruik van elektriciteit en hebben dus geen bekabeling nodig. Vanwege het ontbreken van lampen en accu’s zijn ze ook onderhoudsvrij. De ideale noodverlichting voor in erfgoed en monumenten dus omdat ze het vastgoed ontzien zonder concessies te doen op de veiligheid.

Bedrijvengids Geplaatst door
Escape Light B.V.

Escape Light B.V.

Valsteeg 8, 7751 RK  Dalen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.