Wilt u nooit meer discussies in de ALV

Lang leve de vereniging! Een perfect geschilderd pand voor een vast bedrag per maand.

Geplaatst door: GlansGarant

Geld reserveren voor onderhoudskosten, het is nooit een prettig agendapunt op de verenigingsvergadering. Wel hier is de oplossing: het GlansGarant onderhoudsplan. Een perfect geschilderd pand voor een vast bedrag per maand. Dat bespaart u als VvE veel tijd, discussies en geld.

GlansGarant is een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk aan de buitenzijde van uw appartementencomplex. Voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. Met een onderhoudsplan van GlansGarant betaalt de VvE de onderhoudskosten per maand. En dus niet per uitgevoerd werk. Heeft de VvE op dit moment niet voldoende financiële middelen om bepaalde werkzaamheden uit te laten voeren dan is een GlansGarant onderhoudsplan met een financiering de oplossing.

Uw complex staat in no time weer glanzend in de verf, terwijl de kosten geleidelijk over meerdere jaren verdeeld worden.

Bedrijvengids Geplaatst door
GlansGarant

GlansGarant

Leeuwenveenseweg 10, 7921 VE  Zuidwolde

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.