WONEN EN WERKEN

HET ORIGINEEL! iHeatpanels zijn als hoofdverwarming uniek in hun soort.

Geplaatst door: Maxxinno

Infraroodverwarming techniek. iHeatpanels van Maxxinno kunnen uw huidige hoofdverwarming compleet vervangen en ideaal voor wonen en werken. Het is als verwarmingspaneel uitsluitend bij Maxxinno en haar officieel erkende dealers verkrijgbaar.

Maxxinno Verwarmingspanelen, het origineel in infrarood verwarming

• Infrarood verwarming, al het goede van zonnestralen.
• Infrarood verwarming, meest gezonde warmte voor mens en dier.
• Infrarood verwarming, meest energiezuinig, comfortabel en veelzijdig.
• Infrarood verwarming, een eigen gepatenteerde thermostaat.

De unieke besparing betreffende het lage energieverbruik van een iHeatpanel ontstaat door een constant samenspel tussen de speciaal voor stralingswarmte bedoelde en hiermee unieke draadloze thermostaat (I.S.D.) en het iHeatpanel. Daarnaast kan één enkel iHeatpanel, dankzij het grote bereik, onder een hoek van 160 graden een groot gebied bestrijken. Tot 40 m2. Gevoelsmatig kan men spreken over “een zachte warme deken die zeer sereen op u neerdaalt”.

De warmte ervaart u als zachte, warme zonnestralen maar dan zonder de schadelijke gevolgen voor de huid. Samengevat, een heerlijke en eerlijke natuurlijke warmte, voor mens en dier, voor wonen en werken.
Onze missie is het om een omvangrijke bescherming van de natuur te bewerkstelligen door het gebruik van een eenvoudig toepasbare en zeer energiezuinige infraroodverwarming. Dit alles naast een comfortabele warmte zoals men deze in de 21e eeuw mag verwachten.

• Infrarood verwarming, in principe eenvoudig zelf te installeren en mee te verhuizen.
• Infrarood verwarming, decoratief, functioneel en hartverwarmend.
• Infrarood verwarming, volledig gecertificeerd en uitsluitend met hoogwaardige materialen samengesteld.

 

EEN ZEER BELANGRIJKE TOEVOEGING BIJ INFRAROOD VERWARMING IS DE THERMOSTAAT!


Doordat het verwarmen met HF-infrarood van Maxxinno in geen enkel opzicht vergelijkbaar is met c.v. gas en/of een warmtepomp dient men een speciaal voor stralingswarmte ontwikkelde thermostaat (aansturing) te gebruiken. Maxxinno heeft een eigen thermostaat ontwikleld (2004) met speciale technieken waardoor men letterlijk alle voordelen maximaal bereikt.

Enkele van deze zeer belangrijke voordelen zijn;

Een exacte en zeer stabiele temperatuur doordat de temperatuur tot op 0.2°C nauwkeurig en continu wordt gecontroleerd.
Een zeer laag gegarandeert elektrisch verbruik. (door traploos moduleren tussen meerdere wattages)
Meerdere infraroodpanelen zijn op 1 thermostaat te regelen (max. 25st.)
Een snelle opwarmtijd (reeds merkbaar binnen 2 tot 3 minuten.
Een draadloze verbinding met een groot bereik.
Qua design is er voor wonen en werken veel mogelijk, evenals extra-vermogen-panelen voor b.v. toepassingen op buitenterrassen, deels overdekte overkappingen, hoge plafonds, industriële magazijnen, glazen serres, veeteelt en overige agrarische ruimtes, etc. Ook wanneer u een deel van een ruimte wenst te verwarmen leent het Maxxinno paneel zich uitstekend voor het hoogste comfort. Na een in verhouding lage investering in onze duurzame verwarmingsmethode is de terugverdientijd (ROI) al snel bereikt dankzij een enorme besparing op het gasverbruik, het onderhoud, en installatiekosten bij het gebruik van een iHeatpanel.

Voor badkamers bestaat er soms naast een huidige c.v. of warmtepomp verwarming ook behoefte aan een infrarood bij-verwarming.

Informeer vrijblijvend en laat u verrassen !

https://www.maxxinno.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Maxxinno

Maxxinno

De onderstal 11, 6658 KZ  Beneden-Leeuwen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.