WTW-ventilatie onderhoud

WTW-Monteur BV is de afdeling van WTW-Filters.nl BV die verantwoordelijk is voor de uitvoering van goed en verantwoord onderhoud aan uw wtw-ventilatie unit. Ons motto is dan ook "Als wij klaar zijn kunt u weer opgelucht adem halen"

Geplaatst door: WTW Filters.nl

Goed onderhoud kan niet in een halfuurtje.

Zolang de filters van het wtw ventilatiesysteem tijdig vervangen worden, is technisch onderhoud aan het systeem slechts eenmaal per vier jaar nodig. De unit wordt inwendig gereinigd en gecontroleerd en de warmtewisselaar wordt inwendig gereinigd. Bovendien wordt het systeem opnieuw ingemeten. Dit is specialistisch werk en kan alleen uitgevoerd worden door onderhoudsbedrijven met specifieke kennis van zaken.

WTW-monteur.nl BV is zo'n bedrijf, onze mensen hebben jarenlange ervaring in het wtw-onderhoud en kennen bijna alle merken units en hun specifieke eigenschappen.

Ook voor reparatie of vervanging kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Bedrijvengids Geplaatst door
WTW Filters.nl

WTW Filters.nl

Schoterlandseweg 9, 8454 KA  Mildam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.