Testen van Brandmeld installaties

FSP-Service test conform regelgeving Brandmeld en Ontruiming installaties

Het periodiek controleren en testen van uw sprinkler- of brandmeldinstallatie is van groot belang. Alleen op deze manier kunnen eventuele storingen en/of technische mankementen tijdig worden opgemerkt. Controle- en testwerkzaamheden aan sprinkler- of brandmeldinstallatie moeten worden uitgevoerd door personen die een training, instructies en ervaring passend bij de installatie hebben gevolgd.

Tijdens de verplichte periodieke controles, wordt vastgesteld of de installatie zich in operationele staat bevindt zodat het aannemelijk kan worden gemaakt dat de installatie bij een brand de functie kan vervullen waarvoor hij gebouwd is. Deze controles worden uitgevoerd door bijvoorbeeld administratieve, visuele controles, test en functionele beproevingen van de pomp(en), alarmen en de doormelding naar de alarmcentrale.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fire Sprinkler Protection Service B.V.

Fire Sprinkler Protection Service B.V.

Jan van Kuikweg 121, 1962WB  Heemskerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.