Totaaloplossingen voor automatiseringen

De sterkte van CAME? De mogelijkheid om een totaaloplossing te bieden! Bij CAME bestel je niet enkel de draai- of schuifhekmotor om je hek mee aan te sturen, ook voor de hele bediening ervan kan je bij hen terecht.

Geplaatst door: Came Benelux

Bestuur je poort via een klassiek handzendertje, of maak het jezelf nog gemakkelijker en laat ze automatisch via Bluetooth opengaan wanneer je in de buurt komt. Zo hoef je niet eens je handen vrij te maken. Naast de diverse accessoires om de poort mee uit te rusten (veiligheidsaccessoires, bedieningsaccessoires enz.) kan je ook de toegangsrechten van elke gebruiker nauwkeurig instellen via het ACS01 toegangscontrole systeem, dat altijd en overal via internet te bereiken is.

Binnenoplossingen
Wist je dat je voetgangersdoorgangen eenvoudig kan beheren via draaikruizen of speedgates? Deze zijn eenvoudig te plaatsen – en weg te nemen in het geval van tijdelijke oplossingen. Binnen het gebouw biedt CAME ook oplossingen voor automatische deuren.

Buitenoplossingen
De toegang voor voertuigen kan je buiten beperken met slagbomen, verzinkbare palen of roadblockers, op zich of via een toegangscontrole systeem te bedienen. Came voorziet het allemaal!

Meer info? Contacteer CAME Benelux vrijblijvend.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.