aanleg van groene daken

Een groendak geeft de uitstraling van een tuin op uw dak.

Bij de aanleg wordt te vaak bezuinigd

Alvorens een besluit genomen kan worden of uw dak geschikt is voor een groendak moet er een dak inspectie worden uitgevoerd. Bij de inspectie kijken we onder andere naar de constructieve veiligheid, kwaliteit van de bestaande dakbedekking, opstandhoogten, afvoer capaciteit, afschot etc. Ook om de juiste keuze voor systemen en materialen te maken is het verstandig om uw dak te laten onderzoeken. Van deze bevindingen wordt een rapportage gemaakt.


Het soort onderzoek dat gedaan moet worden hangt onder andere af van de vraag of u een bestaand of nieuw dak heeft. Neem contact met ons op als u uw aankomend groendak wilt laten onderzoeken! Te vaak zien we in de praktijk dat een dak, bij oplevering mooi is en na een paar jaar merkt men dat er problemen ontstaan. Er ontstaat ongewenste begroeing, er ontstaan kale plekken of er zijn lekkages. Dit soort beelden wilt u toch niet. Laat u informeren door contact met ons op te nemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Kalkovenweg 58, 2401 LK  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.