Groene daken

Onze steden en dorpen verstenen en dat heeft grote gevolgen voor de omgeving. Bij een fikse regenbui raken de riolen overbelast.

Een groendak is net alsof u een tuin heeft op uw dak. Het ziet er aanzienlijk leuker en kleurrijker uit dan een gewoon dak. Maar een groendak heeft ook grote voordelen, niet alleen voor u als eigenaar, maar ook voor omwonenden en de overheid. Geen grijze omgeving bij regen, maar fris en vrolijk groen. Bovendien heeft uw dak bij een fikse regenbui vaak moeite om het water kwijt te kunnen. Bij een groendak, dat is beplant met verschillende soorten vegetatie, wordt het water vertraagd afgevoerd naar het riool of open terrein. Daarnaast blijft in de zomer uw binnenklimaat koeler. Groene daken zorgen ook voor een betere luchtkwaliteit in bijvoorbeeld steden.

Subsidies groendak
In veel steden worden subsidies verstrekt voor de aanleg van een groen dak. Op dit moment zijn er subsidies beschikbaar in de volgende steden en gemeentes: Amsterdam West, Amsterdam Nieuw West, Amsterdam Oost, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Delft, Leeuwarden, Nieuwegein, Apeldoorn, Heemskerk, Tiel.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Dakmakersbedrijf Kewodak B.V.

Kalkovenweg 58, 2401 LK  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.