..........
shadow_fix

FalcoMaat

De fietslift FalcoMaat is een automatisch fiets ophangsysteem om de fiets te parkeren in een kleine ruimte. Bekijk de productvideo!

Automatisch fietsophangsysteem FalcoMaat

De FalcoMaat is een fietslift waarbij de fiets automatisch en zonder grote inspanning verticaal gestald kan worden. Bij de ontwikkeling van de FalcoMaat is rekening gehouden met ergonomische factoren waardoor met weinig moeite de fiets in de fietslift kan worden gezet. De Falcomaat is geschikt tot een maximaal gewicht van 22 kg.

Hoe werkt de fietslift
Het voorwiel van de fiets wordt op een haak gezet. U trekt de fiets via het zadel naar u toe en de fiets gaat automatisch naar boven. U haalt de fiets weer naar beneden door lichtjes aan het zadel te trekken. De fiets zakt dan naar beneden en kan weer uit de haak gehaald worden.

Ruimtebesparend
Met de fietslift FalcoMaat volstaat u met een beperkte ruimte omdat de fietsen in de diepte worden gestald. Veilig en ruimtebesparend. De FalcoMaat kan eenvoudig met twee bouten aan de muur gemonteerd worden. Falco adviseert een onderlinge afstand van 65 cm bij montage op gelijke hoogte. 
Voor ruimtebesparend fietsparkeren is de FalcoMaat een goede oplossing.

Bekijk hier de video

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam