Groen Onderhoud

Zoekt u een professional voor zowel kleine als grootschalige hoveniersopdrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij onderhouden groenvoorziening

Geplaatst door: Alleen Groen

Goen Onderhoud

Zoekt u een professional voor zowel kleine als grootschalige hoveniersopdrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij onderhouden groenvoorziening werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, industrieterreinen, recreatieterreinen, zorginstellingen, groen rondom appartementencomplexen en scholengemeenschappen.


Wij verzorgen werkzaamheden zoals groenonderhoud, het snoeien en zagen van bomen, tuinonderhoud, tuinman services, etc. Uw groenproject is bij AlleenGroen.nl in de juiste groene vingers!


Heldere communicatie en duidelijke afspraken, daar staan wij voor! Zo ook voor een nette prijs/kwaliteit verhouding en wij werken met passie aan de aanleg, renovatie of het onderhoud van uw (bedrijfs-)tuin.


Uiteraard houden wij rekening met uw wensen én budget om uw groen project op een vakkundige en milieu economische manier uit te voeren.
Ons werkgebied betreft de regio Westland, Den Haag, Maassluis en Vlaardingen.

 

Meer weten?

www.alleengroen.nl
Kwelder 15
3151 ZH Hoek van Holland
0174-287770
info@alleengroen.nl

Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem ook eens een kijkje op onze website

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Alleen Groen

Alleen Groen

Kwelder 15, 3151 ZH  Hoek van Holland

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.